Antena Căutare

Finala America Express, 22 martie 2023. Echipa Andre, accidentare în bucătărie. Cum s-a descurcat Scărlătescu la proba de gătit

Pentru a afla ordinea plecării în cursă, concurenții au gătit un preaparat tradițional columbian. Deși, ințial, părea o probă simplă, concurenții au întâmpinat probleme și chiar s-au accidentat în încercarea de a obține avantajul timpului.

cola foto concurentii america express Galerie
Cele trei echipe au gătit un fel de mâncare tradițional columbian, în ediția 40 | Antena 1

În ediția 40 de America Express, cele trei echipe rămase în lupta pentru un loc în Marea Finală au ajuns într-un mic orășel din Columbia, cunoscut pentru un fel de mâncare extrem de special, arepas de fuego. Concurenții au avut ocazia să învețe să gătească acestă delicatesă, prețuită de localnici, însă Irina Fodor i-a anunțat că proba nu va chiar atât ușoasă și le-a pregătit câteva surprize.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Irina Fodor, anunț important despre echipele finaliste: „Acea pereche va fi eliminată”

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu când a aflat că trebuie să găstească la Amercia Express, ediția 40 din 22 martie 2023. Ce a pățit Andreea Antonescu

Pentru a afla ordinea plecării în ultima cursă înainte de Finală, concurenții au avut de gătit un fel de mâncare tradițional columbian, unde ingredientul principal este oul. Deși la început Scărlătescu și Doina s-au bucurat de avantajul chef-ului, în scurt timp, situația a luat o turnură neașteptată.

„Era o probă de gătit, am înțeles ce trebuia să facem și am zis: Clar plecăm primii”, a dezvăluit Doina, înainte ca prezentatoarea să îi anunțe următorii pași

Înainte de a trece, propriu-zis. la gătit, concurenții au avut de cărat un ou stând frunte în frunte, pe un scurt traseu cu obsacole, fără să îl scape.

Dacă Bordea și Cortea și fetele de la Andre au reușit să ajungă la final din prima, Scărlătescu și Doina au scăpat oul de câteva ori, în ciuda faptului că chef-ul a încercat să conducă „dansul”. După două încercări eșuate, au ajuns și ei la partea cu gătitul.

Între timp, Andreea Antonescu a avut parte de un incident extrem de dureros, în timp ce ea și coechipiera găteau arepas. Într-o clipă de neatenție, Andreea Bălan a pus palenta proaspăt scoasă din ulei încins direct pe mâna colgei sale.

„Mi-a lipit-o direct de mână. Am simțit că m-a străpuns până în inimă”, a mărturisit Andreea Antonescu.

„Așa fac mereu, sunt neaștentă”, a ținut să adauge și cealaltă jumătate a trupei Andre.

Cu toate acestea, fetele au reușit să termine primele proba, urmate de Bordea și Cortea, la doar câteva secunde, ultimii care au plecat fiind Scărlătescu și Doina.

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Concurenții au dansat alături de columbieni. Ce echipă a obținut cel mai mare punctaj

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Ce mașină conduce Nelu Cortea. Cătălin Bordea a făcut un anunț neașteptat despre automobil: „Ar fi bine să nu mai fie”... Finala America Express, 22 martie 2023. Doina Teodoru, recunoscută într-un sat din Columbia. Cum a reacționat: „Nu pot s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x