Antena Căutare

Finala America Express, 21 martie 2023. Concurenții au dansat alături de columbieni. Ce echipă a obținut cel mai mare punctaj

Concurenții America Express au dansat alături de columbieni și au pus în scenă un adevărat carnaval. Cele trei echipe au fost jurizate de specialiști și au primit note pentru reprezentațiile lor.

Concurenții au dansat alături de columbieni la America Express, ediția 39. Cele treci echipe au primit note de la trei jurați cu experiență

Antena 1

Cu coregrafia învățată și împreună cu alți 19 columbieni pe care i-au convins să îi însoțească în această aventură, cele trei echipe s-au prezentat în fața juraților. Concurenții și toți „dansatorii” lor au urcat pe scenă și au prezentat un număr artistic în fața juriului alcătuit din prestigioși judecători locali – regi, regine, legende vii ale Carnavalului de la Barranquilla.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în plină stradă. „Am trecut cu greu peste moment”

Cum au arătat cele trei spectacole de carvanal de la America Express, ediția 39 din 21 martie 2023. Cine s-a descurcat cel mai bine

După reprezentația spectaculoasă care a făcut atât deliciul publicului cât și am concurenților, ai au primit note de la 1 la 10. Toate cele trei echipe au fost nevoit să primească note de trecere, adică minim 24 de puncte, pentru a continua cursa.

În urma jurizării, echipa Andre a primit 26 de puncte, urmate de Bordea și Cortea, cu 25 de puncte și nu în ultimul rând, Scărlătescu și Doina care au obținut 24 de puncte.

„Am uitat de competițe, am uitat de competiție. Atâd de bine ne-am simțit, că nu mai voiam să plecăm de acolo”, a mărturisit Andreea Bălan care, la final, a mai „încins” un dans și după ce s-a terminat momentul.

Și Scărlătescu cu Doina au făcut un adevărat spectacol pe scenă. La final, pentru a-i convinde pe jurați să le dea note de trecere, chef-ul completat dansul columbian cu câteva mișcări dintr-o coregrafie tradițional românescă.

„Eu sunt român. Călușarii de la Nea Mărin, aia știu”, a spus acesta în timp ce a făcut câteva mișcări.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, fascinat de frumusețea iubitei sale. Cum a arătat Doina costumată

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 21 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „agățate” de un șofer la autostop. Cum au re... Finala America Express, 21 martie 2023. Irina Fodor, anunț important despre echipele finaliste: „Acea pereche va fi elim...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x