Antena Căutare

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Irina Fodor, alertă pentru concurenți în toiul nopții. Ce au primit pe telefoane

Concurenții au primit o alertă de la Irina Fodor în toiul nopții, chiar în ediția 42 din sezonul 6 America Express de pe 25 decembrie 2023. Telefoanele au început să sune, iar panica s-a instalat.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Irina Fodor, alertă pentru concurenți în toiul nopții. | Antena 1

Cele trei echipe finaliste au primit o misiune grea în toiul nopții de la Irina Fodor. În timp ce se aflau pe străzile din Argentina cu carnea de vită în brațe, concurenți au primit o alertă de la Irina Fodor.

Cursa s-a oprit pentru câteva secunde atunci când telefoanele au început să sune. Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ascultat cu atenție veștile de la prezentatoarea TV.

Pentru că zona în care se află perechile de pe Drumul Soarelui este una periculoasă, localnicii sunt mult mai reținuți în ceea ce privește acceptarea unor străini în casele lor. Așadar, aceștia au rămas fără cazările pe care le aveau pregătite inițial de la Irina Fodor.

Citește și: Finala America Express, 24 decembrie 2023. Aris Eram, replica neașteptată pe care i-a adresat-o Laurei Giurcanu pe traseu

Echipa de producție a găsit o soluție pentru finaliștii sezonului 6 America Express. În cele din urmă, ei vor avea un loc în care să se odihnească după ce îndeplinesc proba.

„Dragilor, se pare că zona aceasta este mult mai periculoasă decât am crezut. Oamenii sunt mai neîncrezători. Pentru că s-a făcut târziu, cazările pe care vi le-am pregătit nu mai pot fi folosite. Astăzi seară veți merge la singurul localnic care este atât de pasionat de asado încât a acceptat să vă primească! Dorește să împărtășească cu voi plăcerea unei cine cu asado. (...) Apoi veți dormi la o pensiune, iar eu vă voi trimite indicații cu ce aveți de făcut în continuare”, au fost mesajele de pe mobilele concurenților.

„Mamă, ce bine!”, a fost replica lui Aris Eram.

Ce au găsit concurenții într-un plic sub ușă în ediția 42 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023. Irina Fodor le-a dat o provocare ce le-a adus adrenalină

Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ajuns într-un final la bărbatul care s-a decis să împartă cu ei din pasiunea pentru grătarul argentinian. Localnicul a avut grijă să încânte papilele gustative ale concurenților și cu un vin.

„Ne-am simțit de zici că ne-am dus la munte împreună și ne-am hotărât noi de nebuni să facem un grătar la - 20 de grade Celsius. Chiar ne-am simțit foarte bine și ne-am bucurat că eram cu toții acolo împreună!”, a mărturisit artista.

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară din ediția 42 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023. La primele ore ale dimineții, concurenții au fost luați prin surprindere. Aceștia au găsit un plic cu logo-ul reality show-ului în care se aflau bani românești.

„Vai de capul meu!”, au spus Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Citește și: Finala America Express, 24 decembrie 2023. Concurenții au trecut prin clipe grele, chiar în finală. Ce anunț a făcut Irina Fodor

Irina Fodor a venit cu o nouă provocare pentru cele trei perechi. Echipele trebuie să se folosească de banii primiți pentru a cumpăra o listă de produse. Avantajul câștigat ieri de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu la jocul pentru amuletă îi va ajuta foarte mult în misiune.

„Am țâșnit pe ușă!”, a fost replica Alexiei Eram, după ce stațiile au început să sune și au primit startul.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a rămas același și în sezonul 6, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Irina Fodor le-a oferit echipelor un detaliu important. Ce le așteaptă: „Vă v... Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce greșeală au făcut Aris și Alexia Eram în cursă. Ce au pățit Giulia și Vlad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x