Antena Căutare

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Aris și Alexia Eram au primit un apel de la tatăl lor. Ce le-a spus Alexandre Eram

Aris și Alexia Eram au primit un apel de la tatăl lor chiar în Finala America Express de pe 27 decembrie 2023. Concurenții au avut ocazia să discute cu membrii familiei odată ajunși în camera de hotel. Aceștia au fost copleșiți de emoții.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Aris și Alexia Eram au primit un apel de la tatăl lor. | Antena 1

Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut parte de o surpriză uluitoare în Marea Finală America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 decembrie 2023. Concurenții au vorbit cu familiile lor.

Înainte de a-i vedea pe cei dragi, finaliștii au început să caute indicii în camera de hotel. Sub presiunea timpului, intuiția a fost pusă la grele încercări. Cifrul seifului nu s-a lăsat descoperit prea ușor.

Căutările s-au oprit pentru câteva clipe atunci când un bărbat și-a făcut apariția în fața echipelor cu un telefon în mână. Cei patru au amuțit, iar lacrimile au început să își facă simțită prezența în ochii lor.

Sânziana Negru a primit un apel surpriză de la mama ei, după două luni în care nu s-au văzut și nu au vorbit deloc deoarece s-a aflat în aventura de pe Drumul Soarelui. Cuvintele emoționante ale femeii au copleșit-o pe concurentă.

Citește și: America Express, sezonul 6. Sonia Simionov, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre copilărie. Ce a dezvăluit despre părinții săi

De asemenea, Alexia Eram a fost sunată de iubitul ei. Mario Fresh i-a spus cu vocea tremurândă cât de mândru este de iubita lui: „Tremur tot, nu mai pot! Nu mai sunt om! Concentrați-vă! Mai e foarte puțin, hai acasă cu trofeu!”.

Laura Giurcanu a vorbit cu sora ei. Bianca Giurcanu a făcut tot posibilul să o încurajeze pe cea alături de care a crescut: „Noi stăm cu gândul la voi mereu. Mai aveți un pic, nu renunțați acum!”.

Alexandre Eram, tatăl Alexiei și al lui Aris Eram, apariție rară pe micile ecrane în Finala America Express de pe 27 decembrie. Ce le-a transmis copiilor lui

Surpriza serii pentru Alexia și Aris Eram a fost atunci când și-au revăzut tatăl. Telespectatorii l-au putut vedea pe Alexandre Eram într-o apariție rară pe micile ecrane ale televizoarelor în Finala America Express de pe 27 decembrie 2023.

Tinerii nu s-au așteptat la asta, iar reacțiile lor au fost de neuitat: „E tata! Ça va!”.

„Trebuie să vă concentrați și să vă calmați! Sunt foarte mândru de voi pentru că ați ajuns în finală. Este o dovadă că sunteți doi copii extraordinari! Alexia, tu ești capabilă! Haide! Amândoi sunteți super capabili. A fost foarte greu, acum sunteți la final. Până la urmă totul este despre cât de bine vă concentrați acolo și cum vă controlați emoțiile”, a fost discursul pe care Alexandre Eram l-a avut în fața copiilor săi.

Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Așadar, concurenta a plâns fără reținere când și-a văzut tatăl: „Nu vreau să-i dezamăgesc!”.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au primit scrisori și mesaje emoționante de la familie și apropiați. Cine a plâns

După discuția pe care au avut-o cu membrii familiei, echipele au primit un indiciu important de la aceștia. Adrenalina a pus stăpânire pe concurenți, iar peisajul s-a schimbat complet în camera de hotel.

„Deodată s-a schimbat totul!”, a spus Alexia Eram.

Finaliștii au fost adevărați detectivi în Finala sezonului 6 America Express. Aceștia au căutat amprente ascunse.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea deznodământul sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Alte nouă perechi de vedete au trăit o experiență de neuitat pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt cei care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a fost același și în acest sezon, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România a fost aprigă. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Concurenții, moment desprins din filmele de groază. Ce au descoperit într-o c... Finala America Express, 27 decembrie 2023. Ce au fost puse echipele să caute în timpul unei probe. Camerele au surprins ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x