Antena Căutare

George Tănase, reacție plină de emoție și umor, după vestea că participă la America Express. Ce a spus despre Ionuț Rusu

George Tănase și Ionuț Rusu se numără printre perechile care vor participa la America Express, sezonul 6. După ce vestea a fost dată în mod ofocial, George Tănase a oferit prima reațcie în mediul online.

Colaj cu Ionuț Rusu și George Tănase Galerie
George Tănase și Ionuț Rusu vor participa la America Express: Drumul Soarelui | Antena 1

George Tănase a scris un mesaj pe contul său de Instagram, despre participarea lui la America Express. Pe lângă faptul că el consideră această provocare ca pe o șansă de responsabilizare, George Tănase susține că e momentul ca publicul să vadă ce se regăsește în spatele umorului.

„Hei, hei, dragii moșului…A sosit momentul ca băieții să devină bărbați și să plece într-o călătorie de neuitat, America Express. Pentru noi această emisiune e singura șansă de a mai deveni responsabili în viața asta și momentul ideal să ne facem tații mândri. Vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Ce știm sigur e că voi veți vedea pentru prima oară ce se ascunde cu adevărat în spatele Sketch-urilor, a personajelor sau a glumelor. Vom fi noi așa cum probabil nici noi nu ne-am mai văzut până acum”, a scris George Tănase pe contul său de Instagram.

Citește și: Replica fabuloasă a lui Mario Fresh după ce Alexia Eram a anunațat plecarea la America Express: „Când aveai de gând...”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune George Tănase despre Ionuț Rusu. Cei doi participă împreună la America Express

În ceea ce privește relația cu partenerul său de la America Express, George Tănase spune că el și Ionuț Rusu au mai trecut împreună prin momente grele pe care le-au tratat cu umor, așa cum vor face și în America Express:

„Ionuț Rusu e partenerul ideal pentru mine pentru că jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și mereu am tratat cu umor perioadele grele. Deci, ce se poate întâmpla rău, să ne imităm unul pe celălalt? Să ne luăm la mișto? Să ne batem? Nicio șansă, (Ionuț e prea puternic pentru mine ).
Mergem cu Dumnezeu înainte! Vă îmbrățișăm!”, este mesajul pe care l-a postat George Tănase pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce s-a anunțat componența echipelor sezonului 6 America Express.

Citește și: George Tănase, dezvăluiri neașteptate despre copilăria lui. Cum a depășit problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui... Ce mesaj a transmis Iuliana Pepene de la Observator, la scurt timp după ce s-a aflat că participă la America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x