Antena Căutare

Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea mare în ediția de aseară America Express. Urmează senzații tari la înălțime

Ieri seară, la America Express, după o cursă presărată cu probe greu de digerat, inspirate de tradițiile aparte ale triburilor amazoniene, Giulia și Vlad Huidu au savurat din plin câștigarea imunității mari.

colaj foto cu giulia anghelescu si vlad huidu la america express sezonul 6, poza cu irina fodor si echipele de la jocul de amuleta si poza cu sanziana negru si laura giurcanu Galerie
Trei echipe vor lua parte la un joc de amuletă special, la America Express sezonul 6 | Antena 1

Tot aseară, am aflat care sunt cele trei echipe calificate la jocul de amuletă: Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, dar și Ada și Tony Galeș se vor înfrunta, în ediția din această seară, într-un peisaj spectaculos, experimentând senzații tari la înălțime, într-o întrecere cu sporturi extreme.

Jocul de amuletă din ediția 22 a emisiunii America Express sezonul 6 aduce senzații tari la înălțime

Luptă grea pentru imunitatea mare a etapei aseară, pe Drumul Soarelui: echipele s-au întrecut prin jungla amazoniană, într-un periplu de misiuni înlănțuite de cele mai stranii tradiții. Presiunea cursei și dificultatea probelor a făcut ca majoritatea echipelor să se confrunte cu diverse conflicte, iar Romică Țociu a fost la un pas de-a părăsi competiția, după una dintre provocări. Chiar și Giulia și Vlad Huidu au traversat momente grele, după ce și-au asumat îndeplinirea celei mai grele misiuni, deși aveau Joker-ul care le-ar fi permis s-o ocolească. În ciuda acestor obstacole, Giulia și Vlad au ieșit victorioși, obținând imunitatea mare a celei de-a cincea etape.

Citește și: America Express, sezonul 6. „L-am auzit pe Romică țipănd”. Din cauza drumului alunecos, Cătălin Țociu a avut parte de un accident

Cea de-a doua cursă a ediției de aseară a stabilit echipele pe care le vom vedea diseară, de la ora 20:30, înfruntându-se într-un un joc de amuletă ce va împleti în cel mai inedit mod arta și adrenalina. Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, dar și Ada și Tony Galeș se vor întrece în ediția din această seară într-un peisaj spectaculos, experimentând senzații tari la înălțime, într-o întrecere cu sporturi extreme, dar și cu… creații artistice. ”Îmi doresc să câștigăm jocul de amuletă cu atât mai mult cu cât urmează cursa pentru imunitatea mică, în care vom pleca deja obosiți după joc. Și mai bine să fii obosit dintr-un motiv care contează, măcar să câștigi”, a declarat, cu optimism, Iulia Albu.

Citește și: America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, discuții aprinse în inima junglei! Ce s-a întâmplat cu Jokerul lor

”Sincer, azi cred că avem toate șansele pentru a câștiga. Iulia și Mike, dar și Ada cu Tony sunt echipe bune, însă cred că suntem capabili să câștigăm acest joc”, a declarat Alexia Eram. Locul ales pentru jocul de amuletă, Los Manos de la Pachamama, este una dintre cele mai mari atracții turistice din Ecuador, simbolizând comuniunea omului cu natura. Cine va câștiga jocul va obține, printre altele, avantajul de a pleca de pe primul loc în următoarea cursă a serii: cea pentru a doua imunitate.

Care este echipa care va ieși victorioasă în întrecerea pentru cea de-a doua amuletă a etapei a cincea și cât va conta asta în cursa pentru imunitatea mică telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de la Antena 1 și pe AntenaPAY diseară, de la 20:30.

Cu ce căntăreț cunoscut ar fi trebuit să facă echipă Romică Țociu la America Express inițial. Cum a ajuns să meargă cu C... America Express, sezonul 6. Joc de amuletă cu peripeții, în a cincea etapă. Irina Fodor a fost nevoită să stea cu ochii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x