Căutare Live

Irina Fodor, rochia scurtă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice. Cum s-a pozat prezentatoarea TV

Irina Fodor a făcut furori pe contul de Instagram cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Prezentatoarea de la America Express a îmbrăcat o rochie scurtă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice, pe Drumul Aurului.

Irina Fodor a făcut furori pe contul de Instagram cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Prezentatoarea de la America Express a îmbrăcat o rochie scurtă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice, pe Drumul Aurului.

Antena 1

Irina Fodor se află în continuare pe Drumul Aurului alături de cele 9 perechi care au acceptat provocarea America Express. Deși este ocupată cu filmările pentru cel mai dur reality show din România, prezentatoarea TV își face mereu timp pentru oamenii din mediul online.

Soția lui Răzvan Fodor este destul de activă pe rețelele sociale, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa. Aceasta reușește să își surprindă urmăritorii de pe Instagram cu cele mai senzaționale peisaje și ipostaze din America Express - Drumul Aurului.

Citește și: Cum trece Răzvan Fodor peste această perioada grea, după ce soția sa, Irina, a plecat la filmările la America Express

Irina Fodor nu ezită să imortalizeze fiecare clipă frumoasă pe care o trăiește în pauzele dintre filmări. Mai mult decât, superba brunetă nu uită să încânte și privirile oamenilor de pe Internet cu pozele sale spectaculoasă.

Cum arată Irina Fodor într-o rochie scurtă, albă și cu mâneci bufante la America Express - Drumul Aurului

Recent, prezentatoarea de la America Express - Drumul Aurului a distribuit pe contul oficial de Instagram o serie de imagini care au acaparat atenția fanilor. Irina Fodor s-a lăsat fotografiată într-o rochie scurtă, albă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Soția lui Răzvan Fodor s-a decis să îmbrace o ținută dintr-o croială deosebită, ce i-a pus într-o lumină bună talia de invidiat, picioarele subțiri și frumoasele trăsături ale feței. În plus, aceasta și-a asortat piesa vestimentară cu o coafură îndrăzneață, un machiaj discret și câteva bijuterii, care s-au potrivit de minune cu outfit-ul său.

Citește și: Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a absolvit ciclul primar. Mesajul emoționant transmis de mama ei, care nu i-a putut fi alături

Irina Fodor și-a informat urmăritorii prin intermediul postării că este tot mai aproape de Cartagena de Indias, un oraș din Columbia.

Postarea Irinei Fodor a strâns mai bine de 2 mii de like-uri și foarte multe mesaje din partea prietenilor virtuali. Fanii i-au admirat cu plăcere ținuta deosebită, dar și frumusețea de invidiat a vedetei.

„Superbă rochia, și tu, iar priveliștea e de inspirație🥰”, „Ești superbă, te pup!” sau „Ești superbă, la fel și rochița!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Irina Fodor, mesaj emoționant de la distanță pentru soțul său

Irina Fodor și cele 9 perechi de vedete au plecat în cea mai neașteptată aventură din viața lor la finalul lunii mai. În aproximativ 1 lună jumătate de la sosirea lor pe meleaguri străine, atât concurenții cât și prezentatoarea TV au simțit diferite emoții, printre acestea se numără și dorul de cei dragi.

De curând, superba brunetă a transmis un mesaj emoționant de la distanță pentru soțul său care se află în România, alături de fiica lor.

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. ❤️❤️Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!❤️🥳🥳❤️”, a scris ea, vizibil emoționată.

Ultimele știri
x