Antena Căutare

Iuliana Pepene are un abdomen de fier! Concurenta de la America Express s-a fotografiat la sală și a făcut furori

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor de la Observator și actualmente concurentă la America Express pe Drumul Soarelui alături de jurnalista Sonia Simionov, și-a impresionat comunitatea cu ultima apariție din sală. Pasionată de motociclete și activități sportive, prezentatoarea TV se mândrește cu un abdomen perfect lucrat.

colaj foto cu iuliana pepene imbracata in rosu si in costum alb la pupitrul stirilor observator de la antena 1 Galerie
Concurenta de la America Express s-a fotografiat la sală și a făcut furori | Insula Iubirii/Iuliana Pepene

Telespectatori au avut ocazia să o cunoască pe Iuliana Pepene cu mult înainte de a se aventura în cel mai dur reality show care a dus-o în celălalt capăt al lumii. De la pupitrul știrilor Observator, la aventuri nebănuite prin Columbia, Iuliana Pepene se arată o iubitoare a necunoscutului și a tot ce înseamnă provocator.

De altfel, vocația de jurnalist merge mănușă cu pasiunea sa de a descoperit cât mai multe despre lumea în care trăim. Mai mult decât atât, sportul este activitatea preferată a concurentei de la America Express, atât ca hobby, cât și ca responsabilitate pentru fiecare apariție a sa, care totodeauna a fost desăvârșită.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express: „Poate fi un avantaj”

Iuliana Pepene și-a dezvăluit abdomenul perfect lucrat în sala de sport. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare

Nu este un secret pentru nimeni că prezentatoarea are o formă fizică de apreciat. Fiecare apariție a sa pe micul ecran este fără cusur și nu se datorează doar înzestrării genetice, ci și a muncii pe care o depune, iar ea nu se ferește să arate că rezultatul unui trup armonios și tonifiat este munca în sala de forță.

Prezentatoarea TV a moștenit frumusețea de la mama sa, căreia îi seamănă leit. Cu o înălțime de 1,70 metri și o greutate de puțin peste 50 de kilograme, Iuliana Pepene are o siluetă admirabilă. Acest lucru se datorează stilului său de viață activ și alegerilor alimentare sănătoase.

Iuliana Pepene a publicat recent o imagine din sala de sport în secțiunea Story, de pe platforma Instagram, acolo unde fanii au putut vedea un abdomen perfect! Nu e de mirare, având în vedere că, despre concurenta de la America Express, se știe că adoră sportul și nu orice fel de spor, chiar cel de raliu. Când nu este văzută la pupitrul știrilor, e adoră să se plimbe cu motocicleta, uneori chiar și la locul de muncă ajunge cu motorul său, iar în timpul liber este și copilot de raliu.

Iuliana Pepene poate fi urmărită în continuare pe micul ecran alături de Sonia Simionov, la America Express - Drumul Soarelui. Cel mai dur reality show se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Ce obicei avea Iuliana Pepene înainte de culcare, la America Express. Detaliile care nu s-au văzut la TV: „Nu se pot difuza”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și: Iuliana Pepene, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta concurenta America Express când era mică

De ce Alexia Eram a ajuns la terapie. Cu ce afecțiune s-a confruntat concurenta de la America Express... Joc de amuletă memorabil pe Drumul Soarelui: concurenții America Express sunt primii vizitatori europeni ai unui trib am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x