Antena Căutare

Laura Giurcanu, reacție acidă după Finala America Express, sezonul 6. Cum le răspunde criticilor din mediul online

Laura Giurcanu, câștigătoarea America Express, sezonul 6 a transmis un mesaj complet neașteptat în mediul online, imediat după finală. Tânăra s-a arătat deranjatată de anumite comentarii și s-a folosit de ocazie pentru a le transmite câteva cuvinte criticilor.

colaj foto laura giurcanu si sanziana negru Galerie
Cum le răspune Laura Giurcanu criticilor din mediul online după ce ea și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6 | Instagram & Antena 1

La scurt timp, după ce ea și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6, Laura Giurcanu a revenit în mediul online cu un mesaj acid. Tânăra susține că bucuria i-a fost umbrită de anumite comentarii ale internauților și nu s-a ferit să vorbească deschis despre ceea ce a deranjat-o. Iată cum le răspunde vedeta criticilor din mediul online.

Citește și: Cum a reacționat mama Laurei Giurcanu când fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce a transmis

Cum le răspune Laura Giurcanu criticilor din mediul online după ce ea și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6

Într-o serie de videoclipuri postate pe Story, tânăra s-a artătat deranjată de comentariile internauților la adresa ei și a coechipierei sale. Aceasta s-a folosit de notorietatea obținută în urma rezultatului reality show-ului și a decis să abordeze un subiect foarte întâlnit în zilele noastre, în mediul online.

Laura Giurcanu a evidențiat faptul că, pe întreg parcursul competiției, internauții au scris „răutăți” legate de aspectul lor fizic. De asemenea, ea le-a transmis câteva cuvinte celor care le critică pe ea și Sânziana Negru, conștientă fiind de controversele pe care le va stârni.

„Dacă tot am câștigat aseară America Express și sunt mai mulți oameni care se uită pe stories, mai muți decât de obicei și e mai multă atenție pe noi, mi se pare o oportunitate extraordinară să deschid un subiect care îmi stă pe limbă. Pur și simplu, nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții”, și-a început Laura Giurcanu mesajul.

„Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor.

S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două, că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vobresc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!, a spus influencerița pe InstaStory.

Citește și: Drama Sânzianei Negru de la America Express care i-a adus lacrimi și în timpul competiției. Cum și-a pierdut tatăl

Câștigătorarea America Express, sezonul 6 a ținut să precizeze că deși nu se lasă afectată de astfel de comentarii, pentru că are „încredere maximă” în ea, nu este de acord cu astfel de comentarii.

„Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă, așa că n-ai ce să-mi zici, nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers. Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ, nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a mai adăugat aceasta.

De asemenea, în final, Laura Giurcanu le-a răspuns și celor care susțin că „au făcut totul mult prea repede” în Finala America Express, sezonul 6. Coechipiera Sânzianei Negru a explicat că, de fapt, finala care la TV a avut 3 ore, s-a desfășurat pe parcursul a 15 ore, în total.

Cum a reacționat mama Laurei Giurcanu când fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce a trans... Giulia și Vlad Huidu au elucidat misterul. De la ce vine alintul „păpu”, de fapt: „Mama și-a amintit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x