Antena Căutare

Cum a reacționat mama Laurei Giurcanu când fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce a transmis

Mama Laurei Giurcanu a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale după ce fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce declarație i-a făcut tinerei.

colaj foto laura giurcanu mama ei si sanziana negru Galerie
Ce mesaj emoționant a transmis mama Laura Giurcanu după ce fiica ei și Sânziana Negru au căștigat Finala America Express, sezonul 6 | Instagram & Antena 1

După o ultimă cursă spectaculoasă pe Drumul Soarelui, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat marele trofeu al sezonului 6. Cele două prietene au luptat până în ultima clipă, și-au păstrat concentrarea și au fost „răsplătite” cu premiul mult visat. La capătul unei cursei de neuitat, desfășurate în Buenos Aires, le-a așteptat Irina Fodor, înconjurată de damsatori de tango care au celebrat alături de câștigătoarele America Express, sezonul 6 finalul unei aventuri de neuitat.

Și familiile lor au privit cu sufletul la gură Marea Finală America Express, sezonul 6 și au izbucnit în lacrimi de fericire atunci când au privit deznodământul. Extrem de mândră, mama Laurei Giurcanu a marcat acest moment cu o postare pe rețelele sociale.

Citește și: Ce mesaj a transmis Laura Giurcanu în mediul online, după ce a câștigat sezonul 6 America Express alături de Sânziana Negru

Ce mesaj emoționant a transmis mama Laura Giurcanu după ce fiica ei și Sânziana Negru au căștigat Finala America Express, sezonul 6

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt câștigătoarele sezonului 6 America Express. Cele două, au dezvăluit că au privit cu sufletul la gură cursa contracronometru, ca și cum ar fi trăit totul din nou.

Dacă pentru ele emoțiile au atins, din nou, cote maxime, familiile lor nu și-au mai putut stăpâni bucuria atunci când acestea au ridicat în aer trofeul. Ulterior, mama Laurei Giurcanu a transmis un mesaj în mediul online prin care și-a felicitat fiica, dar și pe coechipiera ei.

„Să fii mamă în asemenea clipe e măreț! Vă iubesc și sunt cea mai mândră!”, a scris mama câștigătoarei America Express, sezonul 6 alături de o fotografie în care fiica ei și Sânziana Negru își revendică trofeul.

Citește și: Ce postare a făcut Alexia Eram pe internet, după Finala sezonul 6 America Express. Mesajul care a stârnit o mulțime de reacții

Mândră de realizările fiicei sale, aceasta a mai distribuit o postare la Instastory, cu descrierea: „Este momentul vostru! Meritați, meritați, meritați! Și femeile pot!” @lauragiurcanu tu aduci soarele în viața nostră”.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat marele trofeul al sezonului 6 America Express

Cursă trepidantă aseară, în Marea Finală America Express! De la lecțiile de tango argentinian la căutarea unor indicii în camere special amenajate pentru descărcarea furiei prin spargerea obiectelor, întrecerea din Buenos Aires a purtat echipele printr-o serie de experiențe inedite - totul sub presiunea timpului. Punctul culminant l-a reprezentat munca de detectivi din camerele de hotel, unde au avut de descoperit cele mai importante indicii.

La final, Laura și Sânziana au ajuns primele la Irina Fodor, încununând astfel aventura de două luni începută în orașul columbian Medellin cu o victorie venită după o zi epuizantă în Buenos Aires. Cele două concurente și-au adjudecat premiul de 30.000 de euro și marele trofeu al sezonului 6 America Express.

”Momentul acesta îl voi purta cu mine toată viața. Am sperat, m-am rugat, am visat că vom fi câștigătoare. Dar realitatea a bătut orice vis. N-am simțit așa ceva în viața mea. Nu se poate compara cu nimic. A fost incredibil de frumos finalul de cursă”, a declarat Laura, printre lacrimi de bucurie.

”Ne-am imaginat de atâtea ori cum ar fi dacă am câștiga. Iar când s-a întâmplat, nu ne-a venit să credem. Ce ne-am imaginat nici măcar nu s-a apropiat de avalanșa copleșitoare de emoții din acele momente”, a spus Sânziana.

Ce foști concurenți au urmărit alături de Alexia Finala America Express. Imaginile care dovedesc legătura lor... Laura Giurcanu, reacție acidă după Finala America Express, sezonul 6. Cum le răspunde criticilor din mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x