Antena Căutare

Luptă epuizantă la America Express pentru biletul de Guatemala: concurenții cară blocuri uriașe de gheață în arșița Mexicului

Irina Fodor a dat startul ultimei etape din Mexic în ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, de la ora 20:00, provocându-i pe concurenți la o întrecere atent monitorizată pentru amuletă și Joker.

colaj foto cu catalin scarlatescu carand un bloc de gheata si doina teodoru, andreea balan si andreea antonescu carand gheata si Bie adam si mama ei la o fabrica de gheata Galerie
Concurenții se luptă pentru marea imunitate în ediția 14 a emisiunii America Express | Antena 1

După o serie de probe la care au consumat dulciuri, au fost nevoiți să ardă cel puțin 500 de calorii, ceasurile primite de fiecare echipă atestând dacă au avut consumul caloric cerut. Pentru a îndeplini misiunea, cele 7 echipe de vedete au bifat diverse activități care cereau efort fizic, de la munca în construcții sau în localurile din orașul mexican Orizaba la sesiuni sportive intense.

Concurenții se luptă pentru marea imunitate la America Express, în ediția din 6 februarie 2023, la Antena 1

Finalul cursei a adus pe podium echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Cătălin Bordea și Nelu Cortea – ei fiind cei care s-au înfruntat la jocul pentru amuletă și Joker într-un loc cu totul aparte, ruinele unei foste fabrici de prelucrare a trestiei de zahăr. Câștigătorii serii au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Joker-ul ales oferindu-le avantajul unei cazări la hotel. Tot aseară, concurenții au pornit și în cursa pentru marea imunitate, cea care le garantează biletul pentru Guatemala, următoarea țară de pe Drumul aurului.

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Puya și Melinda, ceartă aprinsă în plină stradă. Ce a deranjat-o pe soția artistului

În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1 începe lupta epuizantă pentru premiul râvnit de toate echipele rămase în competiția America Express: cei care vor câștiga imunitatea au asigurată trecerea în cea de-a doua destinație de pe ruta urmată, Guatemala. Așadar, probele vor fi pe măsura recompensei: concurenții vor avea de cărat blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului, la finalul cursei cantitatea de gheață rămasă fiind esențială. Cifrele de pe cântar pot da peste cap clasamentul alcătuit de ordinea în care echipele ajung la Irina Fodor. Cursa devine cu atât mai complicată cu cât distanța pe care echipele o au de parcurs este una considerabilă: peste 300 de kilometri, concurenții fiind nevoiți să se cazeze, să facă autostopul, dar și să îndeplinească diverse misiuni în atmosfera toridă a plajelor din Golful Mexicului, totul în timp ce poartă noul bagaj cu greutate, prețioasa gheață. ”Bucata de gheață era, de fapt, un mastodont. O chestie imensă cu care nu știam ce să facem”, a fost reacția lui Ovidiu Buta. ”Făceam un iglu din ce era acolo”, a adăugat Bie. ”Doamne ferește! 300 de kilometri și să nu ți se topească gheața?! Azi e cardio intens!”, a comentat Cătălin Bordea. ”Cum transportăm noi blocul ăsta pe o asemenea distanță? Și să îl mai păstrăm și peste noapte!”, a spus Andreea Bălan la începutul misiunii.

Este proba la care concurenții își vor vedea limitele fizice. ”Am fost epuizat total. Cred că am dat jos 6 kilograme în această misiune”, a spus Cătălin Scărlătescu. ”Mie mi s-au părut groaznice aceste probe”, a adăugat Doina Teodoru. Și, în același timp, proba care va genera noi tensiuni în sânul unor echipe. Finalul cursei extenuante va fi unul surprinzător, competiția purtându-i în continuare pe concurenți spre o nouă aventură, una în care se vor întoarce către partea întunecată a credinței locurilor. Echipele vor fi inițiate într-o practică ocultă, pregătin-du-se pentru următorul joc, care se va desfășura în inima junglei. Cum se vor descurca vedetele în fața istovitoarelor misiuni sub soarele arzător al Mexicului în timp ce cară blocurile de gheață și cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor afla într-o ediție memorabilă America Express, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 5 februarie 2023. Detaliul mai puțin știut despre Andreea Antonescu. Ce cunoștințe „la nivel de olimpia... America Express, 6 februarie 2023. Concurenții au primit un calup de gheață. Cum au reacționat când l-au văzut: „Un mast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x