Antena Căutare

Mesajul Giuliei Anghelescu după ce a luat prima imunitate de la America Express - Drumul Soarelui. Ce a publicat în mediul online

Ediția 13 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui a venit cu o victorie pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Cei doi au câștigat prima imunitate din competiție. Iată ce mesaj a transmis concurentă pe rețelele sociale, la scurt timp de la difuzarea reality show-ului.

Colaj cu Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, la America Express în trei ipostaze diferite Galerie
Ediția 13 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui a venit cu o victorie pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu | Antena 1

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au obținut prima imunitate din sezonul 6 America Express, chiar în ediția 13 de pe 6 noiembrie 2023. Cei doi s-au bucurat extrem de tare când au aflat că au primit biletul spre Ecuador.

Cursa a fost plină de probe contracronometru, situații imprevizibile și momente tensionate. În ciuda obstacolelor de pe traseu, concurenții s-au descurcat de minune și au făcut față cu brio misiunilor dificile.

Citește și: Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observatorului

Echipele au pus la bătaie toate strategiile pentru a ajunge în etapa următoare a competiției. De data aceasta, Vlad Huidu și soția lui au reușit să pună mâna pe marele avantaj al ediției: imunitatea mare.

Giulia Anghelescu și parteneră său au folosit Joker-ul câștigat la jocul pentru amuletă, care le-a permis să scadă 30 de minute din timpul de sosire la Irina Fodor. Așadar, cei doi au fost propulsați în fruntea clasamentului.

Ce mesaj a transmis Giulia Anghelescu pe contul de Instagram, după ce a câștigat prima imunitate din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui

La scurt timp de la difuzarea ediției 13 din sezonul 13 America Express, de pe 6 noiembrie 2023, soția lui Vlad Huidu a ținut să transmită un mesaj pe rețelele sociale despre victoria de care a avut parte în cursa de pe Drumul Soarelui.

Citește și: America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, descoperire neașteptată la cazare: „Era de securitate națională”

„Am luat prima noastră imunitate!!! 🥳🥳🥳 Te iubeeeesc, @vladhuidu!!! Vă pupăm și vă mulțumim mult pentru susținerea voastră!!”, a scris Giulia Anghelescu în dreptul unei postări de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Felicitări! Succes mai departe! 😍”, „Felicitări, meritați!!!! Sunteți superbi împreună!!❤️”, „Eu v-am spus că sunteți buni 😂” sau „Bravo! A meritat efortul”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observator... America Express, din nou lider de piață. Diseară are loc cel mai intens joc de amuletă de până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x