Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a obținut imunitatea. Echipa care a răsturnat clasamentul și a câștigat primul bilet spre Ecuador

În ediția 13 de la America Express, sezonul 6 din 6 noiembrie 2023, echipele au fost supuse unui ultim test pentru câștiga imunitatea mare din ultima etapă din Columbia. Numai una, însă, a reușit să obțină primul bilet spre Ecuador, după o răsturnare dramatică de clasament.

colaj foto imunitate america express sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a obținut imunitatea și a primit primul bilet spre Ecuador la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023 | Antena 1

A fost o cursă pentru imunitate presărată cu probe care care le-au testat toate limitele concurenților. Cele 9 echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține avantajul mult râvnit, dar și primul bilet spre Ecuador - următoarea țară de pe Drumu Aurului. După ce au reușit să ducă la bun sfârșit misiunile care i-au purtat printr-o călătorie aparte în lumea comunității indigene Misak, s-au lovit de alte provocări.

Când credeau că mai au doar un pas până la Irina Fodor, speranțele le-au fost năruite de traficul infernal. Nici odată ajunși la steag, provocările nu s-au oprit pentru concurenți! Acolo, gazda reality show-ului i-a supus unui nou test dur și extrem de important în economia jocului al America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023.

„În cursa de astăzi, sunt foarte multe necunoscute. Sunt foarte mulți factori care participă la șansa pentru Ecuador. Știu că sunteți foarte încordați, dar vă rog să vă concentrați. Aș vrea să-mi răspundeți la câteva întrebări”, a anunțat Irina Fodor, înainte de le adresa întrebări despre comuinitatea Misak.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat imunitatea la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2203. Echipa și-a folosit Jokerul care a răsturnat clasamentul

Înainte de a anunțat ordinea în care au ajuns concurenții, Irina Fodor a întrebat dacă Giulia și Vlad Huidu își folosesc Joker-ul care le permite să scadă 30 de minute din ora la care au ajuns.

„Da. Nu pot să mai stau cu stresul lui asupra mea. Ce-o fi, o fi! Cu Dumnezeu înainte. Să fie cu noroc!, a spus artista când a activat avantajul.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cum au reacționat concurenții când au aflat ce trebuie să mânânce. Consumul e ilegal la noi în țară

Ulterior, gazda reality show-ului a dezvăluit că echipa care a ajuns prima la punctul de întâlnirea a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Imediat după ele au ajuns Ada Galeș și mama ei.

„Pe mine mă surprind foarte tare fetele astea. Ada și Tony nu prea spun ele nimic, mai cad, se mai lovesc, se mai ridică și ajung numai pe primele locuri. Ne cam atrag atenția”, a comentat Sonia Simionov clasamentul

Giulia și Vlad Huidu au ajuns la steag pe locul 3, dar cu ajutorul jocker-ului, au câștigat imunitatea la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. De asemenea, ei și-au asigurat biletul spre Ecuador - următoarea țară de pe Drumul Soarelui.

„Sunt tristă, credeam că o să câștigăm. Nu ne imaginam că ei sunt atât de aproape în spatele nostru”, au spus fetele cărora le-au „suflat” prima poziție.

„Norcul, dacă e susțin și de muncă, se concretizează”, au spus și Cătălin și Romică Țociu.

Pe locul 4 s-au clasat Iulia Albu și Mike, cu cea mai mică penalizare, iar locul 5 a fost ocupat de două echipe: Cătălin și Romică Țociu, Sonia Simioniv și Iuliana Pepene.

Pe locul 6 au fost Ionuț Rusu și George Tănase, urmați de Alexia și Aris Eram, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

„Nu mă așteptam să ajungem pe locul 7. Eram foarte dezamăgită de noi. M-a dat cu totul peste cap”, a mărturisit Alexia Eram, după ce a aflat clasamentul la la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023.

Citește și: Cine e și cum arată sora Adei Galeș de la America Express sezonul 6. De ce nu și-au vorbit timp de doi ani

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Echipele, supuse la teste grele, în timpul cursei spre imunitate. Ce s-a întâmplat: „Mi se f... America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat o probă surprinzătoare. Ce s-a întâmplat cu Cleopatra Stratan și Edwar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x