Antena Căutare

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, despre cele mai neașteptate situații din America Express: „Am învățat să trăim în camionete!”

Mai sunt doar câteva zile până când America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show din România, începe la Antena 1! Pe 15 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii vor urmări startul unei curse nebune, pe un traseu de peste 7.000 de kilometri, ce traversează Mexic, Guatemala și Columbia.

Colaj cu Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla la America Express Galerie
Mai sunt doar câteva zile până când America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show din România, începe la Antena 1 | Antena 1

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care urmează acest itinerar.

Dintre cele 9 echipe de vedete care pornesc pe Drumul Aurului, cea formată din stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla a intrat în competiție cu un aparent avantaj: Joaquin este originar din Mexic. America Express este, însă, competiția care reușește să-i provoace, să-i scoată din zona de confort și să-i ducă dincolo de limitele personale pe toți concurenții. Iar Joaquin recunoaște că întreaga experiență l-a surprins cu totul, chiar dacă inițial a crezut că este cumva pregătit pentru întâlnirea cu Mexicul, țara sa natală.

Citește și: Cum și-au depășit limitele pe Drumul Aurului două echipe de la America Express. Prin ce au trecut Bruja și Pufeh și frații Gavril

Am descoperit lucruri care nu știam că există. Niște locuri despre care n-am auzit în viața mea! Acum, ca mexican, nu am niciun prieten sau rude care au văzut ce am văzut eu în Mexic!”, a declarat el.

Autostopul a fost o problemă pentru Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în aventura America Express

Una dintre experiențele noi, care a dat măsura puterii lor de adaptare, a fost autostopul – un test foarte stresant, care, în cazul lor, a însemnat mai multe camionete decât ar fi preconizat. ”Când te uiți la TV, America Express nu pare un show făcut între două hoteluri. Dar nici nu credeam că va fi între două camionete sau două case care stau să cadă pe noi! Am învățat să trăim, să dormim, să mâncăm, să ne spălăm în camionete! Din trei mașini luate la autostop, două erau camionete”, a povestit Ovidiu Buta.

America Express ne-a antrenat foarte bine. Eu nu mai credeam că la vârsta mea pot să învăț atâtea lucruri noi. Pentru mine, pe Drumul Aurului, locul favorit a devenit pickup truck-ul. Într-o camionetă sunt singurele momente în care pot să privesc în stânga și-n dreapta și să admir peisajul, în timp ce stau cu picioarele întinse și mă și odihnesc, dacă nu sunt depozitate pe-acolo vreun cauciuc ori bagaje”, l-a completat și Joaquin Bonilla. Cât privește alte situații inedite cu care s-au confruntat, Ovidiu Buta spune că a fost surprins de puterea lui de a convinge niște străini să îi ajute în diverse misiuni. ”Descoperi în tine lucruri pe care nu știai că le ai. Să le relaționezi atât de ușor cu niște străini, să îi convingi să facă lucruri, să le ceri să facă anumite lucruri și ei să te asculte. Asta mie mi se pare cea mai mare descoperire raportată la propria persoană.”

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre experiența din America Express: „Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist”

Celelalte vedete care pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30

Cum și-au depășit limitele pe Drumul Aurului două echipe de la America Express. Prin ce au trecut Bruja și Pufeh și fraț... O nouă miză pusă în joc la America Express: concurenții se întrec în premieră pentru avantajele uriașe ale Jokerilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x