Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a apelat la autostop, ca în Asia Express. Ce greșeală a făcut

După ce au plecat de la Ana, nea Marin și vedetele sale au plecat cu microbuzul la Hetur, la domnul Dionisie.

colaj poftiti Galerie
După ce au plecat de la Ana, nea Marin și vedetele sale au plecat cu microbuzul la Hetur, la domnul Dionisie. | Antena 1

Localnicul i-a vorbit lui nea Marin despre obiceiul de armindeni. Mai întâi, ei trebuiau să ajungă cu toții în vârful dealului, la o cabană. Trebuiau să ia fie microbuzul, fie să urce pe jos. Liviu și Andrei au sugerat să meargă pe jos până acolo.

“Dar Liviu și Andrei se înțeleseseră din priviri doar noi să plecăm pe jos și ei să urce și să vină în urma noastră cu mașina”, zice Larisa Barbu.

“Uite, singura care s-a prins”, i-a zis Liviu Larisei râzând.

“Am glumit, oameni buni”, le-a zis Andrei.

Liviu a făcut autostopul ca în Asia Express

“Haideți!”, striga nea Marin după ei.

“Stai, bre, să mă leg la șiret”, îi zicea Liviu, încercând să mai tragă de timp.

“Vino încoace când îți zic!”, striga nea Marin la Liviu.

“Ce nenorociți sunteți! Dar nu vă țin eu minte…”, le-a zis Larisa lui Liviu și Andrei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Cine e femeia care l-a emoționat pe Liviu Vârciu în Maramureș. Ce i-a spus

Nea Marin s-a supărat foarte tare pe Liviu și a fugit după el.

Liviu l-a convins pe nea Marin și au urcat împreună în microbuz în timp ce ceilalți au plecat pe joss pre cabană.

“Hai să trecem pe lângă ei! Hai să le arătăm!”, spunea Liviu.

Theo Rose s-a supărat și s-a pus în fața microbuzului pentru că voia să meargă toți pe jos, nu doar unii. Panta fiind destul de abruptă nu i-a mai permis microbuzului să înainteze, așa că Liviu și nea Marin au trebuit să coboare din mașină și să o ia pe jos, ca toți ceilalți.

La un moment, ei au văzut o mașină urcând și Liviu s-a gândit să facă autostopul. L-au luat în mașină pe Liviu și au urcat dealul.

“Liviu nu putea să stea cuminte și s-a crezut un pic în Asia Express. (…) Liviu e persoana care în orice situație va căuta și sigur va găsi forma simplă sau de scăpare”, a zis Larisa.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Nea Marin, surprins de apariția unui preot: „Am simțit că m-a captivat”

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Larisa și nea Marin, cu ochii în lacrimi.Povestea unei localnice... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose face mărturisiri emoționante despre copilăria ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x