Antena Căutare

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu când s-a urcat în barcă. Camerele au filmat totul

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o situație neașteptată în semifinala America Express de pe 13 martie 2023, când s-a urcat în barcă la misiune. De asemenea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut printr-un eveniment neașteptat.

Colaj cu Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu cu barca la America Express Galerie
Cătălin Scărlătescu a avut parte de o situație neașteptată în semifinala America Express de pe 13 martie 2023, când s-a urcat în barcă la misiune | Antena 1

Semifinala America Express de pe 12 martie 2023 a venit cu o veste foarte importantă pentru echipe. Irina Fodor le-a anunțat că vor pleca în căutarea aurului, iar miza cea mare a jocului este imunitatea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean și Dinu Gavril sunt perechile de vedete care au rămas în competiția de pe Drumul Aurului. Concurenții au plecat mai determinați ca niciodată în prima misiune din semifinala reality show-ului.

Citește și: Când are loc Finala America Express 2023. Data la care competiția de pe Drumul Aurului își află câștigătorii

De data aceasta, echipele au primit 7 poze cu 7 porți și ferecate din oraș, dar și 7 chei. Acestea trebuie să găsească ușa al cărei lacăt poate fi deschis cu una dintre aceste chei. Acolo vor găsi următoarele indicii.

Misiunea a fost o adevărată provocare pentru vedete, însă lucrurile au început să se complice la cea de-a doua probă a semifinalei America Express. Concurenții au primit sarcina de a traversa râul Magdalena cu canoea pentru a colecta 20 kg de lut.

Cătălin Scărlătescu a întâmpinat probleme la o misiune în semifinala America Express de pe 12 martie 2023

Misiunea cu barca le-a dat câteva bătăi de cap concurenților, în mod special lui Cătălin Scărlătescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Aceștia s-au „luptat” din greu cu valurile și curentul râului Magdalena.

Echipelor le-a fost foarte dificil să ajungă pe mal din cauza problemelor întâmpinate pe traseu.

„Stăm pe loc! Nu merge, man!”, a specificat Nelu Cortea.

Mai mult decât atât, Cătălin Bordea și colegul său de echipă au fost la un pas să intre în canoea lui Cătălin Scărlătescu.

„Cu ce viteză ne îndepărtăm! Es muy curento!”, a fost replica Doinei Teodoru.

Citește și: Ce spune Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre cearta din America Express

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui au avut parte de o situație neașteptată, după ce au urcat în barcă. În ciuda eforturilor acestora de a ajunge la mal, curenții puternici ai râului le-a dus canoea în mijloc.

„Am ajuns în mijloc, am tot tras, eu am zis că dau bine. Ne-a prins curentul și ne-a aruncat la vreo 200 de metri depărtare de locul în care ne doream noi să ajungem”, a mărturisit concurentul.

Spre deosebire de celelalte două echipe, frații Gavril s-au descurcat de minune cu barca. Panica și tensiunile au început să își pună amprenta asupra lui Cortea și Bordea, după ce Dinu și Gavril și-au făcut apariția la probă.

„Suntem băieți de la Constanța”, a spus Jean Gavril, după ce a ajuns la destinația finală a misiunii.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată în etapa 9. Ce a anunțat prezentatoarea TV... Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, plină de noroi pe față. Ce s-a întâmplat la probă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x