Antena Căutare

America Express, 13 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, accidentare dureroasă. Cei doi au trecut prin momente cumplite

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au avut parte de momente cumplite în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023. Cei doi au trecut printr-o accidentare dureroasă, după ce calul lor a devenit agitat. Hai să vezi ce au filmat camerele.

colaj foto cu ovidiu buta si joaquinn bonilla la o misiune cu un cal la america express Galerie
Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au trecut prin momente dificile la America Express | Antena 1

Ediția 18 din America Express de pe 13 februarie 2023 a început în forță pentru cele 7 echipe rămase în competiția de pe Drumul Aurului. Concurenții au trecut prin probe de foc și au „luptat” cu toate armele pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor.

De asemenea, situațiile tensionate și imprevizibile au fost nelipsite. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au avut parte de momente de panică la proba în care au fost puși să care citricele cu un cal.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Ce a pățit Bie Adam când curcanul a început să se „agite” în mașină. Ce fobie are Dinu Gavril

„Pungile se duc în jos, noi încercăm să le punem la loc împreună cu femeia, iar calul o ia razna. O ia razna total nejustificat, adică nu era ceva ce nu i se mai întâmplase. Calul a reacționat extrem de urât și a început să își arunce picioarele prin toate direcțiile, ceea ce e un semn că era ceva în iarbă”, a mărturisit Ovidiu Buta.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost loviți de cal în ediția 18 din America Express de pe 13 februarie 2023

În timp ce animalul se agita pe lângă ei, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost loviți de copitele acestuia. Cei doi au trecut prin momente cumplite, iar sperietura a fost una pe măsura așteptărilor.

„Îl văd cu sfoara înfășurată în jurul piciorului.”, a povestit Ovidiu Buta.

Joaquin Bonilla a avut nevoie de intervenția medicului, după accidentarea dureroasă din timpul misiunii: „M-a călcat un cal, asta e ce mi-a lipsit din America Express. Mamă, ce noroc am!”

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut show lângă oala de popcorn: „Mare popcornist ești!”

„Nu îți venea să crezi că suntem ok! Eu nici n-am simțit că acest cal m-a lovit. Doctorul a venit și a verificat, picioarele noastre păreau ok”, a mai adăugat concurentul.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 13 februarie 2023. Ce a pățit Bie Adam când curcanul a început să se „agite” în mașină. Ce fobie are Di... America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat prima imunitate din Guatemala. Nimeni nu se aștepta la asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x