Antena Căutare

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Ce au pățit Laura Giurcanu și Sânziana Negru la autostop: „Pierdem avansul!”

Sânziana și Laura au întâmpinat probleme serioase pe traseu în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu avantajul obținut în cursă.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Sânziana și Laura întâmpină probleme serioase pe traseu. | Antena 1

Nici nu s-a dat bine startul semifinalei America Express, sezonul 6 că problemele au și apărut pentru cele patru echipe rămase în competiție. Însă, autostopul a fost, de departe, una dintre cele mai mari provocări ale acestei curse, iar Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au lovit de ea din plin. Deși au avut un avans considerabil, fetele au întâmpinat probleme pe traseu, iar pe Drumul Soarelui, ficare secundă este importantă.â

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a trăit o „minune” pe stradă. Gestul lui Mike a scos-o din sărite pe Iulia Albu

Sânziana și Laura au întâmpinat probleme serioase pe traseu în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu avantajul obținut în cursă

Proba de din semifinala America Express, sezonul 6 la s-a dovedit a fi una fructuoasă pentru Laura și Sânziana. Înainte de a pleca spre următoarea misiune, concurentele l-au identificat pe băiețelul numit Diego și astfel au mai obținut un cartonaș valoros. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată la autostop.

Dacă inițial nici nu găseau o mașină care să treacă pe stradă, ulterior feletele a primit refuz după refuz. Laura și Sânziana au oprit mașină după mașină, dar niciun sofer nu a fost dispus să le ia.

„Un autostop atât de sec! O să fie greu aici! Nu vine nimeni”, au spus ele resemnate.

În timp ce acestea încă se aflau la autostop, și celelalte echipe au ajuns la centrul de caritate și au fost asaltați de cei mici pentru a le lua cadourile.

„Noi tot stăteam și căutam mașină. Asta însemna că pierdem avansul cu care am plecat, un avans mare și bun, dar nu găsim mașini, Efectiv nu știm ce să facem. I-am întrebat, oamenii nu vor să ne ducă”, a explicat Laura.

„Toată lumea merge la țară, este sâmbătă, au zi liberă. Nimeni nu poate să ne ajute”, a adăugat și Laura.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au primit scrisori și mesaje emoționante de la familie și apropiați. Cine a plâns

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat între Aris Eram și Romică Țociu pe traseu. Au ieșit scân... Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Alexia și Aris Eram, momente de panică în cursă. Ce l-a enervat pe Romic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x