Antena Căutare

America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a trăit o „minune” pe stradă. Gestul lui Mike a scos-o din sărite pe Iulia Albu

Romică Țociu a trăit o „minune” pe stradă în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. De altfel, Iulia Albu a fost enervată peste măsură de ceea ce a făcut Mike în cursă.

colaj foto cu romica tociu si catalin tociu la america express Galerie
Romică și Cătălin au avut parte de o surpriză de proporții | Antena 1

Cursa pentru ultima șansă din ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023, a fost plină de surprize pentru cele trei echipe. Aris și Alexia Eram, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike au fost nevoiți să treacă prin tensiuni uriașe și probe dificile.

Concurenții au avut ocazia să vadă partea bună a Argentinei, dar și latura ei mai puțin bună. Aceștia au trăit clipe de nervi la autostop când și-au dat seama că este aproape imposibil să convingă șoferi să-i ia cu mașinile.

După ce au reușit să vândă sucul pe care l-au făcut, echipele au trecut printr-o nouă probă contracronometru. Toți cei care au intrat la cursa pentru ultima șansă au avut ocazia să vadă cum este viața unui curier.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină într-o cursă. Ce au pățit Mike și Cătălin Țociu în mașină

Aris și Alexia Eram, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike au primit responsabilitatea de a livra pachete în trei destinații diferite. Lucrurile au început să se complice, după ce și-au dat seama că au nevoie de un transport.

După multe încercări, actorul și fiul său au reușit să dea de un șofer care s-a oferit să-i ducă la două dintre locații. Aceștia au încercat să-l convingă să-i transporte și la ultima destinație pentru a lăsa coletul, însă s-au lovit de un refuz.

„Ne-a spus că ne duce el la a doua, dar la a treia nu poate. Nu l-am bătut la cap... decât i-am făcut „injecție””, au spus cei doi.

Romică Țociu a trăit o „minune” în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. Ce a scos-o din sărite pe Iulia Albu

Pentru că bărbatul în mașina căruia au urcat Romică și Cătălin Țociu avea două fiice pe bancheta din spate, concurenții au apelat la o strategie neașteptată. Aceștia le-au spus micuțelor că tatăl lor are o inimă bună.

Șoferul s-a lăsat înduplecat de cuvintele celor doi, acceptând să-i transporte și la a treia locație. Actorul a considerat că gestul acestuia a fost o „minune”, pentru că le-a fost destul de greu la autostop până acum.

„A zis: „Dacă am făcut asta toți, o facem până la sfârșit!”. Ăsta a fost îngerul nostru! A fost trimis de Dumnezeu în calea noastră să-i iertăm pe argentinieni pentru cele două zile în care nu ne-au dat nimic!”, a povestit actorul.

Tot în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023, Iulia Albu a fost scoasă din sărite de un gest al partenerului său. Aceasta și-a stăpânit cu greu nervii când a văzut că Mike se oprește să își ia de mâncare în cursa pentru ultima șansă.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Vlad Huidu, gestul neașteptat care l-a uluit pe Romică Țociu. De ce a venit Poliția

„Iubirea mea, te implor! Stăm 15 minute să-l facă. Mă enervează când mănânci în cursă de mor! Mă seacă!”, a mărturisit designerul.

„Eu nu mai pot. Deja a dat foamea în mine! Eu îmi cumpăr ceva de mâncare că nu am reușit să-mi iau mai nimic. Știi cât este de gustos? Văd că nu vrei. Stai liniștită, nu te preocupa că pot să-l mănânc pe tot!”, a fost replica lui Mike.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 13 decembrie 2023. Iulia Albu și Mike au avut un schimb de replici acide. De ce s-au certat cei doi pe ... America Express, 13 decembrie 2023. Alexia Eram a fost la un pas să cedeze, chiar în cursa pentru ultima șansă. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x