Antena Căutare

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Cine s-a calificat la jocul de amuletă. Două echipe luptă pentru un bonus motivant

Irina Fodor a anunțat în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023 că doar două echipe se califică la jocul de amuletă. Iată în ce oridine au ajuns echipele la punctul de întâlnire, după o cursă cu multe schimbări.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Două echipe luptă pentru un bonus motivant la jocul de amuletă! | Antena 1

Aproape de dimensiunea unui mic continent, Argentina este o țară greu de străbătut în regim de autostop. Cu orașele sale unite de distanțe lungi, puțini șoferi se aventurează. Astfel, concurenții au întâmpina situații de coșmar în căutarea unei mașini care să îi ducă direct la punctul de întâlnire cu Irina Fodor. Cele patru echipe rămase pe Drumul Aurului au fost nevoite să facă un autostop segmentat, dintr-o localitate în alta, extrem de riscant în ecuația clasamentului. În aceste codiții, oricine poate ajunge la Irina.

„A fost momentul în care ne-am dat seama că această cursă o să fie cu depășiri constante. Pentru că nimeni nu voia să te ducă, fiind distanța foarte mare. Așa că toate celelalte echipe se opreau, probabil, în fiecare sat până unde se duceau șoferii. După care ne întreceam unul câte unul”, a spus Sânziana.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Romică Țociu a renunțat la pantaloni în timpul misiunii cu taurul mecanic

Ce echipe s-au calificat la primul joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023

Drumul spre Irina Fodor care îi aștepta pe concurenți la primul joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 a fost presărat cu o mulțime de schimbări în clasament. Dacă inițial Laura și Sânziana au trecut pe lângă două echipe care căutau mașini, nu a mai durat mult până când și ele au fost nevoie să coboare din mașina care le-a dus o parte din traseu.

Așadar, primele două echipe ajunse la punctul de întâlnire și care s-au calificat la jocul de amuletă au fost Giulia și Vlad Huidu, de pe prima poziție, urmați de Alexia și Aris Eram. Pe locul trei au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru, iar ultima echipă a fost cea formată din Romică și Cătălin Țociu.

Irina Fodor a anunțat că miza acestui sunt cardurile dios, mult mai valoroase decât orice Joker în ecuația jocului spre finală. Astfel, în jocul pentru amuletă, aceasta a pus la bătaie și un bonus important pentru cele două echipe care s-au calificat la jocul de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Alexia Eram a făcut un gest neașteptat în timpul jocului pentru amuletă. Toți s-au mirat

Înainte de a da startul, aceasta a explicat și regulie. Pentru a câștiga jocul de amuletă echipele vor trece prim mai mai multe etape.

„Fiecare echipă are nevoie de 60 de cărămizi. Fiecare coechipier trebuie să strângă 20. Toate cărămizile sunt personalizare cu figurile unor idoli, invenții sau elemente emblemartice ale Argentinei. Problema este că primele 8 le veți lua mergând pe niște încălțări făcute tot din cărămizi”, a explicat gazda reality show-ului.

Ulterior, concurenții trebuie să împerecheze cărămizile, din care să realizeze un treseu de lemn, în așa fel încât să funcționeze ca piese de domino.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Alexia și Aris Eram, momente de panică în cursă. Ce l-a enervat pe Romic... Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Cine a câstigat jocul de amuletă. Ce bonus important a primit echipa vict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x