Antena Căutare

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Irina Fodor a anunțat o probă cu „puternic impact emoțional”. Ce a urmat

Ultima etapă din cursa pentru biletul de aur a început în forță cu o probă inedită în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Înainte de a da startul, Irina Fodor i-a atenționat pe concurenți să se pregătescă pentru că ceea ce urmează va fi foarte solicitant.

colaj foto irina fodor si semifinalistii america express sezonul 6 la careu Galerie
Irina Fodor i-a atenționat pe concurenți să se pregătescă pentru o serie de probe extrem de solicitante în semifinala America Express, sezonu 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023 | Antena 1

Semifinala America Express, sezonul 6 continuă în ritm alert și probele devin din ce în ce mai solicitante. În goana după cartonașele Dios cu cele mai multe puncte, concurenții încep în forță pentru că doar astfel se poate câștiga un loc în marea finală. Echipa care adună cele mai multe puncte cu ajutorul cartonașelor va primi biletul de aur, ce o va propulsa direct la Buenos Aires.

Încă de când au ajuns la careu, cele 4 echipe rămase pe Drumul Soarelui au avut parte de o surpriză. Acestea au fost întâmpinate de Irina Fodor alături de mai mulți pompieri și o mașină de intervenții, însă nu se așteptau la ce a urmat în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

„Pentru a ajunge la temperatura optimă a finalei, o să încingem puțin spiritele cu o provocare. Cum să fii pompier voluntar în Argentina? Și eu sper să fiți pregătiți pentru asta - psihic și fizic - pentru că ceea ce urmează să faceți în cursă ar putea avea un puternic impact emoțional și nu numai”, a dezvăluit Irina Fodor.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express - Drumul Soarelui. Când aflăm câștigătorii marelui premiu

O echipă a prins un avantaj colosal la prima probă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Ce a pățit Vlad Huidu

Astfel, pentru a determina oridinea de plecare în cursa pentru biletul de aur, concurenții au fost nevoiți să stingă un mic foc. În timp ce unul dintre coechipieri stă lângă butoi și aruncă apă colegului său, partenerul „va merge la stația din fața meselor cu foc, își va umple furtunul cu apă și va doborî ținte”. Cine doboară primul, pleacă primul în cursă, a mai adăugat gazda reality show-ului.

„Ne-a plăcut instant pentru că ne-am gândit că o să râdem și o să fie un joc foarte amuzant”, a spus Sânziana.

Cu toate acestea, nici nu a început proba bine că debandada s-a instalat. Concurenții au început să arunce cu apă, însă și-au nimerit mai mult partenerii, Romică Țociu fiind primul care a reușit să descopere tehnica cea mai potrivită.

„Am realziat că dacă strângeam un pic de vas și redirecțioam apa către recipientul tău, intră mai multă apă. Așa că ultimele două le-am atuncat așa cu boltă și au intrat mai mult de 80% din cantitatea de apă”, au dezvăluit actorul și fiul lui.

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Ce meserie are Cătălin Țociu. La ce strategie a apelat la proba cu torturi

Lucrurile au mers mai bine la doborâtul țintei, iar echipa care a plecat prima a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, urmată la doar câteva secunde de Romică și Cătălin Țociu în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

De pe locul 3 au plecat Alexia și Aris Eram, iar pe ultima poziție s-au clasat Giulia și Vlad Huidu, după ce acesta a întâmpinat niște probleme cu pompa de apă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Finala America Express - Drumul Soarelui. Când aflăm câștigătorii marelui premiu... Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Premieră la America Express! Ce decizie uluitoare a luat Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x