Antena Căutare

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Echipele au parte de o serie de evenimente neașteptate și întâlniri surprinzătoare

Concurenții trec prin momente inedite și prin incidente cu totul neașteptate la fabrica de bere. Află ce s-a întâmplat în etapa semifinală de la America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 40 din 20 decembrie 2023.

colaj foto laura giurcanu si Sânziana Negru in masina unei femei din argentina la america express sezonul 6 20 decembrie 2023 Galerie
Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute de femeia care le-a luat la autostop în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 40 din 20 decembrie 2023 | Antena 1

Cervecieria Santa Fe este faimoasa fabrică de bere din localitate, a cărei tradiție o face una dintre cele mai importante din Argentina și din America Latină. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Povestea berii din Argentina începe odată cu sosirea imigrantilor pe aceste meleaguri. Un ceh pe nume Otto Schneider provenit dintr-o familie cu tradiție de bereri aducea în 1912 un brand original de bere, fiind de altfel considerat drept primul berar al țării. Apropierea de port, accesul la calea ferată, sutele de imigranți și apa dulce au stat la baza tradiției cerviceriei din Santa Fe. Dezvoltând rapid gustul pentru bere, localnicii au început să o bea cu butoiul și astfel se năștea o nouă tradiție. Astăzi, la festivalul local se aduc cele mai năstrușnice butoiașe de bere făcute artizanal, un seif, o minge de fotbal, o mașină de cusut, invntivitatea nu are margini atât timp cât se bea cercevea, după cercevea, spune Marius Damian, povestitorul de pe Drumul Soarelui.

Laura și Sânziana, recunoscute de o localnică, în Argentina. Află ce s-a întâmplat la America Express, în ediția din 20 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Ultima zi din etapa semifinală de la America Express, sezonul 6, a debutat cu un moment extrem de emoționant între cele patru echipe ajunse până în stage-ul nouă, după lungi lupte și misiuni ce au făcut pe fiecare în parte să simtă că a trăit mai multe vieți într-o singură clipă. Aici au aflat și cine și-a asigurat locul în finala America Express, sezonul 6: echipa Alexia și Aris Eram, dar și cine se luptă în cursa pentru ultima șansă, la finalul căruia Zeul Soarelui decide soarta.

Echipele au avut de trecut testul ingredientelor pentru diferite tipuri de bere, apoi au avut de pregătit restaurantul pentru clienți, totul sub presiunea timpului pentru că, să nu uităm, sunt toți într-o cursă eliminatorie. Romică Țociu a întâmpinat probleme la așezarea meselor pentru clienți „încasând” o căzătură de zile mari chiar sub ochii fiului său.

Pregătindu-se să plece în cea mai recentă misiune care le aștepta la „Monserrat Bakery”, Laura Giurcanu și Sânziana Negru se confruntau cu o mică piedică - refuzul șoferilor la autostop. Cu toate acestea, o întâlnire cu totul neașteptată avea să schimbe complet situația. În momentul în care se apropie o mașină, la volanul căreia se afla o doamnă însoțită de fiica sa, cele două concurente nu își puteau imagina ce urma să se întâmple.

Fata doameni a recunoscut imediat cele două fețe familiare de pe internet. Se pare că localnicii din zonă înregistraseră echipele participante în America Express, fiind uimiți de camerele de filmat și de agitația specifică echipelor de pe Drumul Soarelui pe străzile orașelor pe care le străbăteau. Imaginile au fost postate pe internet, unde au devenit virale.

Se pare că localnicii au filmat echipele în cursă și au publicat imaginile pe internet: „Apare o doamnă cu o fetiță. Fetția doamnei știa de noi pentru că ne văzuse pe internet. Apăruseră toată lumea de la America Express, erau videoclipuri cu noi toți, că oamenii ne-au tot filmat!”, povestesc Laura și Sânziana.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Cine a câștigat biletul de aur spre Finala din Buenos Aires. Prima echipă... Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Ce meserie are mama Laurei Giurcanu. Discuții aprinse între Giulia și Vla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x