Antena Căutare

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Cine a câștigat biletul de aur spre Finala din Buenos Aires. Prima echipă finalistă

Ultima zi a semifinalei din competiția de pe Drumul Soarelui a început în seara aceasta cu cel mai important careu de până acum în acest sezon: Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare a biletului de aur, care duce direct spre Buenos Aires. Cine sunt primii finaliști de la America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, din 20 decembrie 2023. Finala America Express începe duminică, de la 21.00 pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj foto irina fodor si semifinalistii america express sezonul 6 la careu Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a obținut biletul de aur și merge direct în Buenos Aires în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 40 din 20 decembrie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă | Antena 1

O echipă a devenit finalistă după ce a obținut biletul de aur spre Buenos Aires, restul echipelor pleacă în… ultima cursă pentru ultima șansă din sezonul 6 America Express. Finalul cursei din ediția de ieri a păstrat suspansul rezultatului pentru seara de 20 decembrie 2023, când telespectatorii au aflat prima echipă finalistă din sezonul 6 America Express.

Ieri, întreaga zi a fost dedicată pompierilor. Competiția a continuat ducând la nivelul următor provocările cu scenarii inspirate din munca pompierilor voluntari argentinieni, bomberos. Astfel, perechile au trecut printr-un test dur chiar într-unul dintre locurile în care se antrenează bomberos. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Prima echipă finalistă de la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 20 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

În Santa Fe a fost făcut bilanțul ultimei etape de pe Drumul Soarelui. Ceva mai devreme, gânduri și sentimente frumos puse pe hârtie au stârnit lacrimi și emoții de neuitat.

După mii de kilometri, concurenții sunt tot mai aproape de marea finală America Express! Echipa care a primit mult râvnitul bilet spre Buenos Aires se bucură de o pauză binemeritată, iar celelalte vor pleca în ultima cursă pentru ultima șansă din acest sezon. Sfințișorii colectați pe traseul etapei devin extrem de importanți în ecuația cursei.

Înainte de toate, a urmat mult așteptatul bilanț al punctelor adunate de fiecare pereche cu ajutorul cartoanelor. Analiza întrecerii de ieri a adus mari surprize. Pe primul loc la Irina Fodor au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar nu au făcut ultima probă așa cum ar fi trebuit, anunță prezentatoarea TV.

„După cum știți, trebuia să faceți un videoclip după o referință. Nu v-am dat referința doar pentru a învăța un dans, am vrut să văd dacă spiritul întregii zile a fost înțeles de către voi. Este vorba de spiritul bomberos. (...) Trebuiau să aștepte aprobarea mea, trebuiau să aștepte să le spun ce nu e bine și ce trebuie făcut, nici măcar nu au verificat videoclipul. Au folosit doi băieți de 17 ani, au făcut coregrafia în linie și nu cu unii în spatele celorlalți așa cum era referința, au fugit la mine. Nu ați primit niciun mesaj pentru că ați fugit de acolo, adică ați refuzat să așteptați un mesaj. Voi ar fi trebuit să primiți doi Maradona pentru că ați venit la mine primele. Un Maradona s-a reportat pentru locul doi, care avut și cel mai bun videoclip, adică Romică și Cătălin (...)”, anunță Irina Fodor.

După bilanțul sfințișorilor Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare a biletului de aur, care asigură locul în finala sezonului 6 America Express: Alexia și Aris Eram. La cursa pentru ultima șansă intră echipele Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, Cătălin și Romică Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Concurenții și-au citit scrisorile și lacrimile le-au inundat chipurile... Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Echipele au parte de o serie de evenimente neașteptate și întâlniri surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x