Antena

Hello Chef, sezon 4, episod 8. Roxana Blenche și surorile Odagiu au gătit „Sheperd`s pie” (Plăcinta ciobanului) și „Banofee pie”

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat, din nou, în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 16 Octombrie 2022, 13:07 | Actualizat: Luni, 17 Octombrie 2022, 12:37
Galerie de imagini
Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat, din nou, în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a uimit, din nou, în emisiunea Hello Chef, marca Antena 1. În ediția cu numărul 8, din 16 octombrie 2022, le-a avut ca invitate pe Ana și Monica Odagiu.

Surorile Odagiu au venit în bucătăria chefului Roxana Blenche și i-au oferit un cadou cu specific englezesc și anume, nelipsitul ceai negru, o băutură extrem de apreciată și consumată pe tărâmurile Marii Britanii.

Așadar, începutul emisiunii a fost dedicat cadourilor, dar și unui joc pe care l-a propus tehnicianul nutriționist, Carmen Brumă. Mai exact, pentru a intra în atmosfera englezească, Carmen a propus o sesiune de darts, un joc care s-a născut în Anglia, în anii 1860, atunci când a fost jucat pentru prima dată. Fiecare participant a avut câte două încercări, iar după mai multe aruncări, câștigătoarea a fost nimeni alta decât chef Roxana Blenche.

Episodul 8, sezon 4 al show-ului „Hello Chef”. O incursiune culinară în Marea Britanie. Surorile Odagiu au gătit pe ritmuri de dans două plăcinte englezești

De această dată, chef Roxana Blenche a ales să călătorească, din punct de vedere culinar, în Marea Britanie, optând pentru două rețete specifice și anume, „Sheperd`s pie” („Plăcinta ciobanului”) și „Banofee pie”. În plus, chef Blenche a promis că meniul este unul demn de o regină, motiv pentru care a adus două invitate pe măsură, surorile Ana și Monica Odagiu.

În mod normal, „Plăcinta ciobanului” conține doar carne de oaie. Însă, chef Blenche a ales să adauge și carne de vită. Nutriționistul Carmen Brumă a ținut să facă câteva completări cu privire la originea acestui preparat. Ea a transmis că acest „Sheperd`s pie” era o metodă de a scăpa de risipa alimentară, prin integrarea resturilor comestibile de mâncare, rămase de la alte mese, în această rețetă. Bineînțeles, surorile Odagiu nu s-au lăsat mai prejos și au ținut să facă câteva glumițe pe seama preparatului ales în episodul cu numărul 8.

„Deci cum ar veni pe sărăcie, adică o merdenea de oaie și de vită pe sărăcie. Am înțeles. Superb. Ați hotârăt foarte frumos. Chiar când am venit noi. Hai că e bine!”, au completat, cu zâmbetul pe buze, Ana și Monica Odagiu.

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta pentru „Sheperd`s pie”, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:

Recomandari A1

Rețeta de „Banofee pie”, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
hello chef sezonul 4 surorile odagiu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Situații-limită și investigații periculoase în sezonul 2 Hidden Assets. Vezi acțiunea în AntenaPLAY!
Stirile zilei Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. ANM a emis prognoza meteo până pe 13 ianuarie 2025
Citește și
Hello Chef sezonul 3, 11 decembrie 2022. Roxana Blenche şi nea Marin au pregătit Tort diplomat
Hello Chef sezonul 3, 11 decembrie 2022. Roxana Blenche şi nea Marin au făcut Terină de brânzeturi
Hello Chef sezonul 4, 4 decembrie 2022. Roxana Blenche și Liviu Teodorescu au gătit prăjitură de...
Hello Chef sezonul 4, 4 decembrie 2022. Roxana Blenche și Liviu Teodorescu au gătit Cartofi dulci marocani
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii norocoase în ziua de 14 decembrie 2024. Doi nativi vor avea parte de reușite Catine.ro
Care este, de fapt, legătura dintre Victoria Ruffo și Eugenio Derbez în prezent. Ce zvonuri au apărut despre cei... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Decizie CSM: Lucian Onea are de primit salarii restante pentru cinci ani. Venitul procurorului înainte să fie dat... Libertatea.ro
România în Schengen. Ce se schimbă pentru români de la 1 ianuarie 2025: „Potențialul va fi... Ziare.com
Datoria uriaşă pe care o plăteşte mama lui Cristi Borcea! Milionarul care a ieşit din afacerea plănuită în... AntenaSport
David Popovici, reacție în urma unei postări despre presupusa lui susținere pentru Călin Georgescu. Declarația... Elle
Declarațiile dureroase ale familiei lui Armando, unul dintre tinerii morți în accidentul din Ploiești: „Mama... Spynews.ro
Și-a făcut Klaus Iohannis operație estetică la față? Ce spun medicii esteticieni despre intervenție BZI
Cum se gătește acasă la Călin Georgescu? „Mâncarea este o relație autentică cu Dumnezeu!” BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, perfecte pentru gustări dulci HelloTaste.ro
Oamenii de știință au cartografiat râurile lumii, în fiecare zi din ultimii 35 de ani. Ce au descoperit i-a șocat Antena3.ro
De ce întârzie Jeff Bezos la ședințe aproape tot timpul. Miliardarul a dezvăluit adevărul din spatele obiceiului useit
Horoscopul zilei de 14 decembrie 2024. Peștii se relaxează. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Pregătiți portofelele! Mâncare va fi mai scumpă de anul viitor Jurnalul
Doliu imens în sportul românesc: S-a stins din viață Dan Grecu, fostul mare gimnast supranumit Stăpânul inelelor Kudika
Incendiu devastator în Malibu, aproape de casa Monicăi Gabor! Ordin de evacuare Playtech
Ce e bine să ai pe masă AZI de Sfântul Spiridon pentru a avea parte de prosperitate și sănătate Redactia.ro
Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. ANM a emis prognoza meteo până pe 13 ianuarie 2025 Observator
Cât de dăunător este frecatul la ochi. Când cauzează expunerea la curentul de aer rece inflamarea ochilor MediCOOL
Șuncă fiartă în zeamă de varză. Rețetă tradițională HelloTaste
FOTO. Ce mai face Dan Bilzerian, milionarul numit „Regele Instagramului” pentru viața lui de lux ProSport
Fenomene meteo ciudate în București de Crăciun, potrivit meteorologilor EaseWeather Gandul
Alexia Eram se răzbună cum știe mai bine. Sărutări pasionale pe stradă cu noul iubit CanCan
Activități de iarnă care stimulează creativitatea și imaginația celor mici DeParinti
Taylor Swift și-a încheiat turneul „Eras Tour”. Cântăreața este „epuizată, dar evident foarte, foarte... ZUTV
Google Trends 2024. Care au fost cele mai căutate cuvinte, filme și vedete în acest an UseIT
Supă cremă de mazăre. Rețeta ideală pentru post Hello Taste