- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Roxana Blenche și Chef Samuel au gătit rețete inedite pentru Claudiu Niculesc. Una dintre ele a fost celebra shakshuka. Iată cum poți prepara și tu acasă această mâncare!
Rețeta de shakshuka gătită de Roxana Blenche și chef Samuel la Hello Chef, sezonul 8, 9 noiembrie 2024. De ce anume ai nevoie
Pe 9 noiembrie 2024, în cadrul emisiunii Hello Chef, sezonul 8, Chef Roxana Blenche și Chef Samuel au adus o reinterpretare surprinzătoare a clasicului preparat shakshuka, punând în valoare tehnici moderne și arome neașteptate.
Emisiunea a oferit un spectacol culinar plin de savoare, iar cei doi chefi au impresionat nu doar prin abilitatea lor de a inova, dar și prin pasiunea cu care au transmis publicului secretele acestei rețete mediteraneene tradiționale.
Ingredientele necesare pentru shakshuka:
- 5 ardei kapia
- usturoi
- 2 cepe
- 4 cepe verzi
- 300 g roșii cherry
- o conservă de roșii
- 1 plic chimen pudră
- 1 legătură pătrunjel
- 10g paprika
- 6 ouă
- 200g brânză capră
- o pâine
- tofu
Iată care a fost verdictul dat de Claudiu Niculescu după ce a mâncat din toate farfuriile gătite de cei doi chefi de la Hello Chef, sezonul 8, 9 noiembrie 2024:
Astfel, Hello Chef a reușit încă o dată să ofere publicului o experiență culinară captivantă, inspirându-i să exploreze noi orizonturi gastronomice chiar din propria bucătărie.
Acest episod a consolidat și mai mult poziția celor doi chefi în lumea culinară, demonstrând cât de versatil poate fi un preparat precum shakshuka atunci când este abordat de maeștri talentați.
Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, pe Antena 1
Emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.
„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.