Reteta: Taitei chinezesti cu pui
Publicat: Vineri, 03 Decembrie 2010, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 22:28Recomandari A1
1. Se amesteca usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, sosul de soia si pasta de tomate, apoi se adauga puiul si se lasa la marinat in timp ce prepari restul de ingrediente.
2. Se fierbe apa intr-o cratita mare, se adauga taieteii, broccoli-ul si morcovii. Se fierb toate 4 minute, apoi se scurg.
3. Se incalzeste uleiul intr-un wok, se toarna marinada impreuna cu puiul si se prajeste amestecand 4-5 minute pana se face puiul. Se adauga taieteii, legumele, germenii de fasole si ceapa, apoi se amesteca de cateva ori ca sa se incalzeasca toate ingredientele. Separat, se amesteca sosul de stridii cu doua linguri de apa. Apoi se toarna peste restul ingredientelor, se amesteca totul si se serveste.
Sursa: Good Food