Rețetă de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă
Pentru un prânz rapid și foarte consistent, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețeta de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 11 Septembrie 2020, 11:11 | Actualizat: Vineri, 11 Septembrie 2020, 11:45- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Pentru un prânz rapid și foarte consistent, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețeta de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă.
Mușchi file afumat, probabil toată lumea a preparat, dar umplutura interesantă și delicioasă îi înnobilează gustul pe deplin.
Rețeta de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă - Ingrediente:
- 1 kg mușchi file, de preferință afumat
- 200 gr gorgonzola
- 1-2 linguri unt de arahide
- 100 gr arahide
- 100 gr prune uscate
Cum procedăm pentru a prepara Rețeta de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă?
Nu sunt multe ingrediente, dar sunt foarte gustoase și consistente așa încât răsfățul cu o astfel de friptură va fi maxim.
Mușchiul file, fiind deja semipreparat, se mai dă la cuptor pentru 20-30 de minute, la temperatură medie, împachetat în hârtie de copt.
Pe aceeași temăÎntre timp, se pregătește interesanta și foarte gustoasa umplutură.
Se mărunțesc bine arahidele, se mărunțește și gorgonzola, iar prunele uscate și ușor afumate se toacă în cuburi mici. Toate aceste ingrediente se amestecă cu untul de arahide. Se va adăuga din fiecare atât cât să obținem gustul care ne place, nu sunt cantități fixe.
Când mușchiul de porc este gata, se scoate din cuptor, se lasă să se tempereze și se crestează deasupra, longitudinal, creând spațiu pentru umplutură.
Se servește rece cu o salată alături, sau cu ceva murături.
Spor și poftă bună!