Antena

(P) Cauți o sursă naturală de energie? Ashwagandha KSM-66® 700 mg este răspunsul!

Stresul, considerat una din afecțiunile de top ale secolului 21, nu poate fi, din păcate, complet evitat

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 28 August 2024, 11:37 | Actualizat: Miercuri, 28 August 2024, 11:39
(P) Cauți o sursă naturală de energie? Ashwagandha KSM-66® 700 mg este răspunsul!

Mult mai important, în schimb, este să învățăm cum să îi facem față și să îl gestionăm cu brio, pentru ca acesta să ne afecteze cât mai puțin.

Cu trucurile și ajutorul potrivit – inclusiv suplimentul alimentar optim Ashwagandha KSM-66® pentru energie și bună dispoziție, poți reuși cu succes acest lucru!

Cum ne afectează stresul?

De fapt, stresul este de două tipuri: pozitiv, cunoscut drept eustres, și negativ, cunoscut drept distres, iar noi ajungem să ne confruntăm cu ambele în viața de zi cu zi. Stresul pozitiv este, de obicei, benefic, fiind considerat un stres situațional, de scurtă durată, care îmbunătățește capacitatea de motivație, adaptabilitate, concentrare și sporește energia și performanța. Ulterior, când încheiem situația de stres pozitiv gestionat într-un mod eficient, rezultatele pozitive (realizarea unor performanțe sau obiective sau depășirea unor dificultăți) pot duce la un sentiment puternic de satisfacție și reușită personală.

Stresul negativ, în schimb, este cel care ne dă bătăi de cap. Acesta este epuizant, copleșitor, duce la apariția de sentimente negative și ajunge să ne afecteze, în primul rând, sănătatea mintală, ducând la sentimente de anxietate, nervozitate, agitație, confuzie. De asemenea, poate afecta adesea și somnul, cauzând insomnii sau somn de slabă calitate, care nu este odihnitor. Toate ajung să ne afecteze nivelul de energie, starea de bine și, ulterior, cauzează reducerea performanței, motivației și a productivității.

În timp, stresul negativ ajunge să ne afecteze și organismul, ducând la reacții fiziologice diverse precum durere de cap sau abdominală, tahicardie, hipertensiune, imunitate slăbită, tensiune musculară. Iar dacă nu luăm măsuri de gestionare corespunzătoare a stresului, acesta poate deveni cronic sau acut, înrăutățind semnificativ problemele asociate sănătății mintale (depresie, anxietate, atacuri de panică) și declanșând apariția altor tulburări și afecțiuni, precum cele digestive (sindrom de intestin iritabil, reflux gastroesofagian, ulcer gastric) sau cardiovasculare (accident vascular cerebral, ateroscleroză, boală coronariană, infarct miocardic).

Cum gestionăm stresul?

Pentru a gestiona cu succes stresul și a ne îmbunătăți în special sănătatea mintală, trebuie să ne axăm în special pe „trucuri” care susțin ameliorarea anxietății, nervozității, oboselii. Cu cât avem o minte odihnită, o dispoziție bună și suntem plini de energie, cu atât mai mult se va simți acest lucru și fizic, fiind aspecte benefice pentru sănătatea întregului organism. Astfel, trebuie să implementăm anumite măsuri care să ducă la schimbări ale stilului de viață:

- Atenție la alimentație! Axează-te pe o dietă echilibrată, plină de fructe și legume proaspete, cereale integrale, leguminoase, lactate, carne slabă, nuci și semințe, și limitează cât mai mult consumul de cafeină, alcool, zahăr sau sare excesive, sau produse procesate, prăjite, tip fast food;

- Hidratează-te corespunzător! Hidratarea ajută la gestionarea stresului și a anxietății și la menținerea nivelului optim de energie, motiv pentru care este important să consumi aproximativ 2 litri de lichide pe zi, în special apă, dar și ceaiuri, sucuri naturale sau supe;

- Nu uita să faci exerciții fizice regulate! Acestea stimulează eliberarea de endorfine, care contribuie la reducerea stresului și la îmbunătățirea calității somnului;

- Încearcă tehnici de relaxare! Practică ce ți se potrivește cel mai bine pentru a reduce stresul și a-ți relaxa corpul și mintea: meditație, exerciții de respirație, yoga, pilates;

Recomandari A1

- Evită stresul la locul de muncă! Încearcă să îți gestionezi sarcinile și timpul astfel încât să reduce stresul, cerând ajutor colegilor și delegând din sarcini;

- Menține o viață socială activă! Interacțiunile cu cei dragi sunt benefice pentru starea ta de spirit și, în unele cazuri, îți pot oferi sprijinul necesar pentru a face față unei situații stresante și a lua măsurile potrivite în vederea gestionării și controlului stresului și al anxietății;

- Cere părerea unui specialist, mergând la terapie! Dacă simți că începi să pierzi controlul și nu mai găsești opțiuni potrivite de gestionare a stresului, apelează la un specialist (terapeut) care te va ajuta să identifici măsurile și schimbările de care ai nevoie.

Desigur, pentru extra-energie, trebuie să ne concentrăm și pe îmbunătățirea rutinei de somn. Foarte important este, în primul rând, să ai o rutină de care să te ții – adică să te culci și să trezești aproximativ la aceeași oră în fiecare zi, chiar și în weekend. Iar pentru a avea mediul potrivit pentru somn, poți face următoarele: evită utilizarea ecranelor înainte de culcare, fă o baie sau un duș cald înainte, ascultă muzică relaxantă, practică aromaterapie și asigură-te că dormitorul este întunecat, răcoros și liniștit.

Cum ajută Ashwagandha KSM-66®?

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal), cunoscută drept „Prințul ierburilor”, este una din cele mai populare plante ale medicinei ayurvedice, fiind cunoscută pentru promovarea echilibrului în corp, acționând ca un adaptogen pentru gestionarea stresului. Această plantă, în special prin utilizarea rădăcinii (comparativ cu părțile aeriene), dispune de numeroase beneficii pentru sănătatea fizică și mentală, contribuind, printre altele, la reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea somnului (mai ales în situații de insomnie) și la susținerea bunei dispoziții și a unul nivel optim de energie.

Pentru a beneficia din plin de proprietățile terapeutice ale acestei plante, ai nevoie de suplimentul potrivit: Ashwagandha KSM-66®, care conține cea mai mare proporție de withanolide (peste 5%, adică 35 mg într-o doză de 700 mg). Acesta este un produs 100% natural, pur și extrem de eficient, dispunând și de o biodisponibilitate superioară, grație tehnicii inovatoare de extracție, bazate pe principiile „Green Chemistry”: proces unic de extracție pe bază de tehnici ecologice, care ajută la păstrarea integrității și a puterii compușilor activi. Nu în ultimul rând, este un produs a cărui siguranță este garantată de numeroase teste, studii clinice și cercetări de specialitate, deținând certificări privind calitatea și siguranța precum GMP, USDA organic, non-GMO și recunoscut GRAS.

Ashwagandha KSM-66® indicat persoanelor care au probleme asociate cu stres (cronic sau acut), anxietate, oboseală cronică, insomnie, chiar și ADHD. Este un produs cu o puternică acțiune anti-stres, care contribuie la protejarea sistemului neuronal și la stimularea funcțiilor cognitive. Ajută la reglarea nivelurilor de hormoni implicați în procesul de răspuns/reacție al organismului la stres, pentru a asigura un efect calmant și a reduce tensiunea și starea de neliniște. Fiind și un bun adaptogen, îmbunătățește capacitatea de rezistență a organismului la factorii de stres și ajută la gestionarea stresului, anxietății și depresiei, promovând vindecarea după traume și menținerea echilibrului emoțional.

Acest supliment este extrem de util și pentru persoanele care se confruntă cu tulburări de somn (mai ales cele legate de stres). Susține lupta împotriva insomniei și contribuie în mod activ la normalizarea ritmului somnului și la promovarea unui somn profund și odihnitor. Astfel, asigură un boost de energie și vitalitate, promovând o stare generală de bine și o atitudine veselă, pozitivă.

Ajută și la gestionarea stresului asociat locului de muncă, în special în cazul persoanelor cu „burnout”. Ashwagandha KSM-66® contribuie la reducerea producției de cortizol (hormonul stresului) și încetinește deteriorarea celulelor neuronale, cauzată de stresul prelungit, ajutând în cazuri de epuizare sau de scădere a capacității de atenție și îmbunătățind aptitudinile de memorare, focalizare și reacție.

Te poți bucura de o bună dispoziție și o energie debordantă, menținând în același timp controlul asupra stresului, prin gestionarea optimă a acestuia. Și nu uita: Ashwagandha KSM-66®, 700 mg este aliatul de care ai nevoie în lupta împotriva stresului, anxietății și al problemelor de somn!

Whatsapp LinkedIn
ashwagandha sumplimente alimentare naturiste
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Descoperă acțiunea, suspansul și drama din serialul Hidden Assets. Sezoanele 1 & 2 sunt disponibile în AntenaPLAY!
Stirile zilei Cine este tânărul ucis în măcelul de la mănăstirea din Ieud, Maramureş. Ar fi picat nevinovat în scandal: "Băiat de milioane a fost"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
Curățenia după sărbători. Sfaturi pentru a reda strălucirea locuinței tale Catine.ro
Actrița Deniz Baysal urmează să joace într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
„Una dintre cele mai mari înfrângeri ale Moscovei!” Volodimir Zelenski, reacție despre sfârșitul tranzitului... Libertatea.ro
Avertisment al medicilor. Stopați o plăcere mortală: Cancerul a ajuns la cote record din această cauză Ziare.com
Ion Ţiriac a dezvăluit care a fost marea lui obsesie: „Eram disperat după ea!”. Vis spulberat în doar... AntenaSport
Loredana Groza, extrem de mândră de fiica ei. Elena Boncea a defilat pe podium la o prezentare de modă. FOTO Elle
Deși a încercat să-l țină ascuns, a fost dată de gol! Andreea Bostănică, imagini cu iubitul milionar,... Spynews.ro
Florin Piersic a ajuns la mănăstire! Ce dorinţă și-a pus în noaptea dintre ani BZI
Cătălin Botezatu, țeapă mare luată de Crăciun! „Așteptam puțină iubire, nu mi-a pus-o sub brad!“ BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Tartă cu ciocolată și cremă caramel cu migdale - Eleganță și răsfăț HelloTaste.ro
Mădălina Ghenea a fost hărţuită ani în şir de o altă femeie, tot româncă. „Am fost ameninţată şi... Antena3.ro
Exercițiile care pot ajuta femeile să prevină declinul cognitiv. Ce trebuie să facă în fiecare zi useit
Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2025. Racii petrec timp cu cei dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Horoscop săptămânal 6-12 ianuarie 2025. Cum influențează retrogradarea lui Marte în Rac zodiile Jurnalul
Andreea Bălan și Victor Cornea, separați de Revelion 2025: Cum au petrecut noaptea de Anul Nou Kudika
Temperatura ideală pentru frigider în perioada sărbătorilor. La câte grade trebuie să îl setezi ca să nu se... Playtech
Ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea de Revelion. Îți va aduce noroc Redactia.ro
Un chirurg din Germania susţine că a luat cancer de la un pacient pe care l-a operat. Ce i-a apărut medicului pe... Observator
Ce se întâmplă dacă mergi zilnic pe bicicletă. Care sunt rezultatele practicării acestui sport MediCOOL
Bomboane de biscuiți cu ciocolată. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Cum arată una dintre cele mai râvnite femei din lume ProSport
Predicția apocaliptică a lui NOSTRADAMUS pentru 2025: „Un asteroid gigantic va lovi Terra” Gandul
Singurul mall din București care este deschis și de Crăciun! Program special de sărbători CanCan
Beneficiile mersului pe jos în aer rece pentru sănătatea gravidei și a bebelușului DeParinti
Selena Gomez a celebrat sfârșitul lui 2024 cu o serie de fotografii și clipuri emoționante alături de logodnicul... ZUTV
Care sunt cele mai rare culori din lume. Unul dintre pigmenți era mai scump decât aurul UseIT
7 greșeli pe care le faci când prepari terci de ovăz Hello Taste