Antena

Spitalul Euroclinic împlinește 15 ani de activitate, perioadă în care s-au accesat peste trei milioane de servicii medicale

Euroclinic este primul spital privat din București, iar în ultimii ani s-a remarcat la nivel național drept unul dintre cele mai importante centre dedicate sănătății femeilor

Publicat: Miercuri, 05 August 2020, 16:55 | Actualizat: Miercuri, 05 August 2020, 16:58
Spitalul Euroclinic împlinește 15 ani de activitate, perioadă în care s-au accesat peste trei milioane de servicii medicale

București, 5 august 2020: Spitalul Euroclinic, prima unitate medicală privată din România, împlinește 15 ani de activitate, definită de performanță medicală la standarde internaționale. Spitalul, care de 10 ani face parte din Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, este specializat în chirurgie minim-invazivă video-asistată pentru cazuri complexe și concurează cu clinici de top din străinătate datorită calității actului medical.

În ultimii ani, s-a dezvoltat ca un important centru dedicat sănătății femeilor, fapt confirmat și de cele două acreditări internaționale deținute.

În ultimii 10 ani, de când face parte din Rețeaua REGINA MARIA, Spitalul Euroclinic a tratat peste 340.000 de pacienți, echipa medicală efectuând peste 26.000 de intervenții chirurgicale și 2,8 milioane de servicii și investigații medicale.

”De 15 ani, Spitalul Euroclinic este un etalon al serviciilor medicale la cel mai înalt nivel. Cele două acreditări internaționale obținute reflectă implicarea și devotamentul echipelor medicale, precum și calitatea și siguranța îngrijirii. Euroclinic are o echipă unită și extrem de performantă, care a făcut ca renumele acestui spital – un pionier al medicinei private din București și din țară, să crească de la an la an.”, afirmă Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Primul și singurul Centru de Excelență în tratamentul afecțiunilor mamare din România

Calitatea serviciilor, expertiza medicală și standardele extrem de înalte sunt susținute de cele două Centre de Excelență acreditate internațional de SRC (Surgical Review Corporation) din SUA. În Spitalul Euroclinic se află primul și singurul Centru de Excelență în tratamentul afecțiunilor mamare din România. Acreditarea reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de echipa medicală multidisciplinară pentru a oferi îngrijire de calitate, în condiții de siguranță, femeilor afectate de cancerul de sân sau de alte afecțiuni ale sânului.

Cancere genitale feminine, operate laparoscopic 3D, în Centrul de Excelență în chirurgia ginecologică minim-invazivă

În Centrul de Excelență în chirurgia ginecologică minim-invazivă, medicii operează laparoscopic 3D toate formele de cancer genital feminin în stadii incipiente: cancer de col uterin, cancer de endometru, cancer ovarian și cancer de trompe uterine. Datorită Prof. Univ. Petre Brătilă, chirurg de excelență în ginecologia minim-invazivă, chirurgia conservativă a cancerului de col uterin a fost adusă pentru prima dată și în România.

Spitalul Euroclinic este singurul spital privat din țara noastră unde se realizează tratamentul conservator al cancerului de col uterin. Profesorul Brătilă a realizat cu succes în Spitalul Euroclinic 75 de astfel de operații, dintr-un total de numai 1.600 de intervenții de acest tip realizate la nivel mondial.

”Alături de echipele medicale extraordinare din Euroclinic, am pus întotdeauna pe primul plan interesul pacientului și am căutat constant cele mai eficiente și sigure tratamente pentru cei care ne trec pragul. Astfel, am marcat o serie de premiere pentru România, iar tratamentele și intervențiile noastre inovatoare dedicate sănătății femeilor au avut rezultate spectaculoase și sunt recunoscute la nivel internațional.

Obiectivul nostru este de a continua să facem performanță medicală la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, unind în jurul nostru cele mai bune echipe medicale.”, spune Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă, Director Medical al Spitalului Euroclinic și Chirurg de performanță în ginecologia minim-invazivă.

Intervenții laparoscopice de chirurgie digestivă și colorectală, prin cele mai moderne tehnici intervenționale

Recomandari A1

Prin utilizarea unor tehnici chirurgicale ultramoderne, chirurgii din Spitalul Euroclinic realizează intervenții minim-invazive laparoscopice și în chirurgia digestivă și colorectală. Astfel, în secția Chirurgie generală, condusă de dr. Bogdan Barta, chirurgul cu cea mai mare experiență în laparoscopia prin incizie unică ombilicală (SILS), pacienții pot accesa diferite proceduri, precum: intervenții SILS (Single Incision Laparoscopic Surgery - operația laparoscopică prin incizie unică prin ombilic), intervenții laparoscopice 3D, tehnica TAMIS (Transanal Minima Invasive Surgery) în chirurgia colorectală sau procedeul TEP (extraperitoneal) în chirurgia herniei. Tehnicile chirurgicale moderne laparoscopice aduc numeroase avantaje pentru pacient: recuperare extrem de rapidă, reducerea cicatricilor, riscuri intraoperatorii mult reduse și disconfort minim, externarea pacientului făcându-se rapid.

Două comisii multidisciplinare (Tumor Board) se reunesc în fiecare săptămână pentru a discuta și evalua situația particulară a fiecărui pacient oncologic, eliberând un raport cu recomandările și opțiunea terapeutică optimă personalizată.

Performanța medicală în Spitalul Euroclinic înseamnă:

2,8 milioane de servicii și investigații medicale (efectuate în ultimii 10 ani)

Peste 340.000 de pacienți unici;

30.000 de pacienți internați (în 15 ani)

Peste 26.000 de intervenții chirurgicale (efectuate în ultimii 10 ani)

500 de pacienți consultați într-o singură zi;

Cel mai vârstnic pacient are 98 de ani;

Gradul de satisfacție al pacienților depășește 98%

22 de operații efectuate într-o singură zi;

___________________________

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele opt acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu aproape 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 600.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 310 clinici partenere. Compania reunește peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 3.5 milioane de pacienți.

În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare toate cele 3 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, Laboratorul Central din București, laboratoarele Genome & Genetics și Genetic Center din București și din Cluj, având o capacitate de prelucrare de 1310 teste RT-PCR/zi.

De asemenea, toți pacienții Rețelei de sănătate REGINA MARIA pot accesa în in continuare serviciile medicale de care au nevoie prin Clinica Virtuală.

Whatsapp LinkedIn
spitalul euroclinic 15 ani activitate servicii medicale
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe