Antena

Cele 4 zodii care vor avea parte de multă iubire în martie 2023. Ei sunt nativii care se îndrăgostesc luna aceasta

Patru zodii din horoscop vor avea parte de o lună deosebită. În martie 2023, vor avea loc mai multe schimbări ale planetelor care îi vor face să-și schimbe părerea despre iubire și relații. Iată care sunt nativii ce vor avea parte de multă iubire în următoarea perioadă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 02 Martie 2023, 12:16 | Actualizat: Joi, 02 Martie 2023, 13:43
Patru zodii din horoscop vor avea parte de o lună deosebită. În martie 2023, vor avea loc mai multe schimbări ale planetelor care îi vor face să-și schimbe părerea despre iubire și relații. Iată care sunt nativii ce vor avea parte de multă iubire în următoarea perioadă.
Profimediaimages.ro

În luna martie, mai multe zodii vor iubi pătimaș și relațiile lor vor evolua într-un mod neașteptat. Venus și Juno se mută din Berbec în Taur, ceea ce aduce o energie mai iubitoare și pașnică, iar mulți nativi vor fi preocupați doar de angajamentele care vor dura.

Saturn se transformă în Pești, promovând iubirea necondiționată și adăugând un accent mai profund dragostei și viselor. Spre finalul lunii, când Marte se mută din Gemeni pentru prima dată în sapte luni și Pluto se mută în Vărsătător, apare un aer de imprevizibilitate.

Pe aceeași temă

Cele patru zodii ale căror relații se îmbunătățesc în luna martie 2023

Acest nou val de energie va face nativii horoscopului să își urmeze inima, așa cum nu au făcut-o niciodată până acum. Există totuși patru zodii care își vor schimba complet părerea despre iubire și relații:

Scorpion

După o perioadă mai dificilă, te simți recunoscător/recunoascătoare și plin/ă de speranțe pentru că poți să simți. Luna aceasta a avut loc o schimbare provocată de călătoria mai multor plante prin Taur, inclusiv Venus, planeta iubirii.

Taurul este zodia ta soră și cea care stăpânește sectorul tău romantic. Prima schimbare se va resimți la începutul lunii, când Juno se va muta în Taur.

Juno are un cuvânt important de spus în privința relațiilor, mai ales când este vorba despre căsătorii. Odată cu trecerea acestuia în sectorul tău de dragoste, te va ajuta să pui bazele unei relații pe termen lung. Saturn, stăpânul timpului și al karmei, își va face trecerea mult așteptată din Vărsător și Pești. Acest lucru înseamnă că astrul își va muta atenția de la casa ta și spațiul familiei către căsătorie, bucurie.

Saturn te va ajuta să te vindeci, astfel încât poți cunoaște pe cineva nou sau să îți îmbunătățești relația de cuplu.

Pe aceeași temă

Taur

Recomandari A1

Ești în mod natural unul dintre semnele zodiacale dominante ale lui Venus. Când planeta iubirii revine în zodia ta, tu deja atingi o frecvență mai mare și atragi mai multe posibilități și abundență. Pe măsură ce Juno tranzitează Taur la începutul lunii, este timpul să-ți revizuiești propriile cuvinte, dar și înțelegerile pe care le-ai făcut în relația ta și cu tine însuți.

Este șansa ta de a deveni cu adevărat mai bun, astfel încât să-ți poți îmbunătăți relația în toate modurile pe care le dorești. Ca semn de pământ și în special Taur, unul dintre lucrurile la care ai nevoie să lucrezi cel mai mult este adaptabilitatea și flexibilitatea ta la ceea ce au nevoie și doresc alții.

Ești o persoană care nu poate trăi fără iubire, dar asta nu înseamnă că poți decide cum se simte iubit altcineva sau că părerile tale despre o relație sunt superioare. Indicat este să îți revizuiești perspectiva și felul în care abordezi iubirea.

Vărsător

Luna martie va fi una interesantă pentru tine. Nu numai că toată energia Taurului îți va afecta în mod pozitiv casa familiei, dar Pluto se mută în zodia ta spre finalul lunii.

Momentan, Pluto se află în Capricorn din 2008, care pentru tine guvernează partea din viața ta care este guvernată de secrete și inconștient. Oricât de benefică a fost pentru evoluția ta, nu a fost o călătorie prea confortabilă. Acum, când Pluto îți va activa mai multe teme care te impactează, te va ajuta să trăiești mai intens și mai liber.

În multe feluri, Pluto în Vărsător este începutul oficial al Epocii Vărsătorului, care este despre îmbrățișarea creativității de a îți descoperi și scrie calea. Curând, planetele se aliniază în sectorul casei și al familiei.

Chiar dacă în acest domeniu îți dorești spațiu și independență, simți nevoia de apropiere și intimitate. Până acum, provocarea a fost să mulțumești ambele părți ale personalității tale, dar luna aceasta se întâmplă ceva magic. Pe măsură ce Venus și Juno se aliniază în Taur alături de schimbarea monumentală a lui Pluto în Vărsător, îți vei da seama că nu ai fost deloc nevoit/ă să alegi între ambele părți, ci doar să accepți că ele există.

Pe aceeași temă

Săgetător

Odată ce Mercur se mută în Pești, activează teme în jurul casei și al familiei, așa cum Saturn își mută ”domiciliul” pe termen lung în Săgetător. Cum deja știm, ori de câte ori Saturn intră în scenă, lucrurile devin serioase.

Nu într-un mod rău, ci doar sunt șanse mari să devină permanente în viața ta. În plus, Marte își încheie șederea de șapte luni în sectorul tău romantic, ceea ce îți poate transforma viața. Multe vor ajunge la final în această lună, dar există și un mare început. În martie 2023, vei învăța să abordezi iubirea și viața și este posibil să găsești persoana de care ai nevoie.

Odată cu trecerea lui Venus și Juno în Taur, începi să privești dragostea dintr-o perspectivă mai sănătoasă, potrivit Your Tango.

Whatsapp LinkedIn
zodii horoscop iubire
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Singurul mall din Bucureşti deschis duminică, în prima zi de Paşte. Ce pot face oamenii în Capitală, pe 5 mai
Citește și
Horoscop zilnic 4 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Horoscop zilnic 3 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Horoscop zilnic 2 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Horoscop zilnic 1 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Sistemul prin care Samsung a întrecut Apple. De ce sunt diferite smartphone-urile gigantului coreean useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu de la Miami. Max Verstappen în pole position în cursa de duminică
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 12-a gală. Ce punctaj au obținut, după o jurizare strânsă
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment memorabil marca Ozana Barabancea și Horia Brenciu
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Connect-R și Shift, explozie de energie în pielea lui Tom Jones. Ce i-a surprins pe jurați
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment magic transformați în Jasmine și Aladdin. Cum le-a ieșit
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare fantastică în Katy Perry și Juicy J. Cum au apărut pe scenă
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Bella și Barbara, moment pur românesc marca Dan Spătaru. Au cântat „Tu, eu și-o umbrelă”
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Emi și Cuza, transformare pe ritmuri Afrobeat în Rema. Cum a sunat hitul „Calm Down”
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții speciale în a 12-a gală. Ce ținute au purtat
A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit
Mai multe