Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte: Barbarossa - o salată de vită excelentă
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vita, sfecla rosie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.
Publicat: Miercuri, 11 Octombrie 2017, 08:39 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:15- Finala Asia Express e miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Drumul Zeilor ajunge la capăt cu marii câștigători
- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vită, sfeclă roșie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.
Ingrediente
Pentru 4 porţii:
700 g carne de vită
3-4 linguri de salată de sfeclă roşie cu hrean
1 linguriţă busuioc
1 linguriţă cimbru
50 ml ulei de măsline
câteva frunze de rucola pentru ornat
sare şi piper după gust
Din video, vei afla și modul de preparare!