Antena

Momentul când o îndrăgită cântăreață se prăbușește pe scenă, chiar în fața fanilor ei. Artista a suferit un AVC

Marinella, o celebră cântăreață din Grecia, a suferit un AVC chiar în timp ce se afla pe scenă. Artista s-a prăbușit sub privirile fanilor care nu înțelegeau ce se întâmplă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 27 Septembrie 2024, 10:56 | Actualizat: Vineri, 27 Septembrie 2024, 11:33
Momentul când o îndrăgită cântăreață se prăbușește pe scenă, chiar în fața fanilor ei. Artista a suferit un AVC
Captură X

Una dintre cele mai populare cântăreţe din Grecia, Marinella a ajuns joi la terapie intensivă după ce a suferit un accident vascular cerebral miercuri, în timpul unui concert susţinut în emblematicul Odeon Antic din Atena, la poalele Acropolei, au declarat surse din spital, citează digi24.ro și Antena 3 CNN.

Pe aceeași temă

VIDEO O cântăreață celebră în Grecia a făcut AVC în timpul unui concert și s-a prăbușit pe scenă

Înregistrările filmate din tribune arată cum cântăreaţa de muzică folk, în vârstă de 86 de ani, se prăbuşeşte pe scenă în timpul spectacolului.

Marinella a suferit un „accident vascular cerebral grav” şi se află la terapie intensivă, a precizat spitalul unde a fost internată, într-un comunicat dat publicităţii joi.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Cântăreaţa, a cărei carieră se întinde pe mai mult de şase decenii, a reprezentat Grecia la concursul Eurovision din 1974, care a fost câştigat de grupul suedez ABBA cu piesa „Waterloo”, mai transmit sursele citate mai sus.

Pe aceeași temă

Brian May, chitaristul trupei Queen, a suferit un accident vascular

Un urmă cu câteva săptămâni, chitaristul formației Queen, Sir Brian May, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că a suferit un ușor accident vascular cerebral (AVC), care i-a afectat capacitatea de a-și folosi brațul stâng, potrivit BBC News.

La scurt timp, legenda rockului anunța că se simte bine și și-a revenit suficient pentru a putea cânta din nou.

Recomandari A1

„Vestea bună este că pot să cânt la chitară, după cele întâmplate recent”, a spus artistul într-o înregistrare video publicată miercuri pe site-ul său.

El a explicat că inițial a existat o îndoială legată de capacitatea sa de a cânta, după acest „mic incident de sănătate”, pe care medicii l-au descris ca fiind un AVC minor.

„Dintr-o dată, fără vreun avertisment, nu mai puteam controla acest braț. A fost puțin înfricoșător”, a mărturisit May, potrivit bbc.com.

În prezent, starul are restricții: nu poate ieși afară, nu poate conduce, nu poate zbura și nu are voie să-și crească ritmul cardiac. În mod ironic, în timpul filmării video, deasupra sa se aude un avion, moment în care glumește spunând că „n-am voie să zboare avioane peste mine, mă stresează, dar sunt bine”.

O postare distribuită de Sir Brian May (@brianmayforreal)

Brian May a explicat că nu a vorbit public despre incidentul AVC imediat, deoarece nu dorește să fie compătimit. „Vă rog să nu faceți asta, nu vreau să-mi fie inundată căsuța de e-mail, detest asta”, a solicitat el.

Whatsapp LinkedIn
cântăreață greacă marinella avc scenă concert
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și