Antena

Casă de doar 3 metri lățime vândută la un preț surprinzător. Care este povestea din spate

Casa de aproximativ 3 metri lățime are și un spațiu verde generos în exterior și o poveste emoționantă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 14 Mai 2024, 12:28 | Actualizat: Marti, 14 Mai 2024, 12:28
Legenda casei este uluitoare
Youtube

Deși la prima vedere pare un spațiu extraordinar de mic, compartimentarea și amenajarea casei de doar 140 de metri pătrați au transformat-o în locuința ideală.

Pe aceeași temă

Casă de doar 3 metri lățime vândută la un preț surprinzător. Care este povestea din spate

Căsuța de doar 3 metri lățime se află pe Hull Street în Boston și a fost achiziționată în septembrie 2021 cu 1.25 milioane de dolari.

Pe aceeași temă

Potrivit Business Insider, căsuța a fost construită de un fost soldat care a vrut să-i facă în ciudă fratelui său. Cât timp bărbatul și-a apărat țara în război, fratele său a construit o casă imensă pe terenul pe care amândoi îl dețineau.

Pe aceeași temă

Potrivit legendei, după ce s-a întors de pe front, în 1862, soldatul a construit această casă de doar 3 metri lățime pe bucata de teren care mai rămăsese. În acest fel, micuța casă a blocat lumina soarelui complet în vila construită de celălalt frate.

Pe aceeași temă

În ciuda dimensiunilor reduse, căsuța are două dormitoare, dar și o bucătărie și baie de dimensiuni normale. La parter, este o încăpere pentru luat masa, o sufragerie și un balcon care dă în grădina privată.

Pe aceeași temă

La primul etaj se află baia, o cameră pentru mașina de spălat și o zonă de relaxare cu vedere spre grădină. Ferestrele de pe holul de la etaj sunt blocate de peretele clădirii de lângă.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

La al doilea etaj, este un alt spațiu de relaxare și un dormitor pentru oaspeți.

Pe aceeași temă

Dormitorul matrimonial se află la etajul al treilea și are acces la o terasă spațioasă pe acoperiș. În acest dormitor se găsește spațiu de depozitare, iar în fața patului rămâne destul spațiu pentru un colțișor de citit.

Pe aceeași temă

De pe terasa de pe acoperiș se poate privi orașul. De asemenea, căsuța are și o grădină privată, cu spațiu verde și terasă.

Pe aceeași temă

Această proprietate este o oază de liniște în mijlocul orașului aglomerat. Imagini cu locuința înainte de a fi cumpărată se pot vedea aici.

Whatsapp LinkedIn
casă de 3 metri lățime boston soldat război
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și