O broscuță țestoasă rară, cu două capete, a fost găsită pe o plajă, spre uimirea tuturor. Ce spun experții despre ea
Un pui de broască țestoasă a captat atenția tuturor pentru că este diferită: are două capete. Iată cum arată și ce spun specialiștii despre ea.
Publicat: Joi, 26 August 2021, 14:32 | Actualizat: Joi, 26 August 2021, 15:29Broscuța țestoasă atipică a fost descoperită în timpul unor săpături, iar starea ei de sănătate a fost una bună, au spus cei care au preluat-o și care au și eliberat-o ulterior, de altfel.
Pe aceeași temăO broască țestoasă rară, cu două capete, a fost găsită pe o plajă spre uimirea tuturor. Ce spun experții despre ea
Broască țestoasă rară, cu două capete, a fost găsită în Carolina de Nord. Chiar și pentru experții care dat peste ea a fost ceva nou, nemaiavând de-a face cu un astfel de animal. Ea a fost găsită la fundul unui cuib de pui de țestoase, a relatat Fox News.
Videoclipul cu broscuța țestoasă cu două capete a fost distribuit pe Facebook de către Cape Hatteras National Seashore, care a scris că unul dintre rangerii lor, care a găsit-o, a făcut filmulețul.
Mulți dintre cei care au văzut filmulețul cu ea au rămas uimiți: "Eu n-am mai văzut așa ceva niciodată", a spus cineva, iar alt utilizator Facebook a lăsat acest comentariu: "Interesantă descoperire. Mult noroc, micuță țestoasă! Și fraților tăi la fel. Acum, îmi cântă în minte melodia "Două capete sunt mai bune decât unul singur" de la Bill & Ted!").
Broscuța trebuie să facă față procesului natural "de a supraviețui sau nu". Pentru că au apărut foarte multe întrebări legate de starea în care se afla broscuța cu două capete, cei care au preluat-o au spus, pe Facebook: "Această broscuță specială a fost eliberată în ocean împreună cu toate celelalte pe care le-am găsit la fundul cuibului, în timpul unor săpături. Și da, aveți dreptate! Biologii parcului au identificat că picioarele îi funcționează cum trebuie și prezintă o stare generală bună de sănătate".
Pe aceeași temăCel mai probabil, broscuța cu două capete suferă de o deformare genetică, a scris Fox News. Șase dintre cele șapte specii de țestoase marine sunt în pericol din cauza acțiunii comune de contaminare din mediul acvatic, supraexploatare, disparițiilor întâmplătoare și daunelor în zonele populate de acestea, conform Wikipedia.