Antena Căutare

Iluzia optică creată în momentul în care o pasăre Ibis înghite o broască. Imaginile inedite surprinse de un fotograf

Un fotograf a surprins momentul în care o pasăre Ibis înghițea o broască, iar picioarele acesteia care ieșeau din cioc păreau a fi două coarne ale păsării.

Ibis cu cap negru, devorând o broască Galerie
O pasăre Ibis a fost fotografiată în timp ce înghițea o broască | Profimedia

Un fotograf Profimedia a surprins momentul bizar în care o pasăre Ibis cu cap negru pare că are două coarne. La prima vedere, cei care au privit imaginea au crezut că într-adevăr este o creatură cu coarne, dar privind și celelealte imagini și-au dat seam ace este, de fapt.

„O pasăre pare că ar avea coarne în timp ce înghite o broască. Picioarele broaștei „Taur indian” au fost ultimele înghițite de ibisul cu cap negru și au ieșit în partea laterală a ciocului păsării. Broasca era atât de mare încât ibisului i-au luat 30 de minute să-l mănânce la Purbasthali, Bengalul de Vest, India”, este descrierea fotografiilor în care se observă cum pasărea devorează broasca.

Citește și: Creatura acvatică ce seamănă cu un jeleu. Ce au descoperit cercetătorii și ce particularități are peștele bizar

Unde se regăsesc Ibișii cu cap negru

Ibisul este o pasăre care trăiește în apropierea apelor și are un cioc lung și încovoiat, care îi e util la procurarea hranei. De asemenea, caracteristic Ibișilor este perechea mare de aripi cu ajutorul căreia se înalță rapid la cer.

În Antichitate egiptenii venerau păsările Ibis, pentru că erau considerate sfinte, având în vedere că apăreau în timpul inundațiilor Nilului și erau identificate cu zeul Thot.

Citește și: Creatura găsită în Florida, asemănătoare cu un șarpe, care măsura aproape 1 metru. Și cercetătorii au fost uimiți să o descopere

Ibisul cu cap negru provine se regăsește în țări ca: Bangladesh , Cambodgia , China , Hong Kong, India , Indonezia , Malaezia , Myanmar , Nepal , Pakistan , Filipine , Federația Rusă , Sri Lanka , Thailanda și Vietnam. Pot fi migratori în Japonia , Republica Coreea , Republica Democrată Populară Lao și Mongolia.

Penele albe ale acestor păsări d epe corp, sunt în contrast puternic cu gâtul și capul negru.

Citește și: Un pește "cu dinți umani" a fost prins pe o plajă, de către un pescar. Cum arată creatura marină surprinzătoare

Ibișii au lungimea corpului între 50 și 110 centimetri și se regăsesc în regiunile calde temperate, tropicale și subtropicale. Ibișii se hrănesc din mâl cu insecte acvatice și larvele acestora,preucm cu crustacee mici și moluște. Mai rar, aceste păsări consumă și peștișori sau amfibii.

Având în vedere că Ibisul surprins în imagini est eunul de mari dimensiuni, acesta a putut înghiți o broască de tip „Taur indian”, o specie mare de amfibian care se regăsește în Myanmar, Bangladesh, India, Pakistan, Afganistan și Nepal.

O altă iluzie optică cu o pasăre i-a pus pe oameni în dificultate, pentru că era greu de identificate, printre crengile unui copac.

Ea e femeia care mănâncă doar fructe de peste 8 ani. Cum arată azi Tina Stoklosa... Această tânără arată normal, dar toți au fost uimiți când au aflat ce secret ascunde, sub machiaj. Imaginile sunt virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x