Antena

O tânără mămică s-a trezit cu durere de umăr și credea că a dormit într-o poziție incomodă. Medicii i-au dat o veste tragică

Tânăra, mamă a doi copii, a primit un diagnostic devastator și acum mai are doar câteva luni de trăit. În câteva momente, viața ei a devenit un adevărat coșmar, iar boala a transformat complet și este de nerecunoscut.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 29 Septembrie 2024, 17:21 | Actualizat: Duminica, 29 Septembrie 2024, 18:24
O tânără mămică s-a trezit cu durere de umăr și credea că a dormit într-o poziție incomodă. Ce diagnostic devastator a primit
Capturi Youtube & TikTok

O tânără, mamă a doi copii, este nevoită să își planifice propria înmormântare, după ce a mers la medic cu o rană la umăr, însă a primit un diagnostic șocant. Medicii i-au spus Erika Diarte-Carr, acum în vârstă de 33 de ani, că suferă de o afecțiune extrem de gravă de trei ani, dar aceasta nu a avut niciun semn în toată perioada.

O tânără mămică s-a trezit cu durere de umăr și credea că a dormit într-o poziție incomodă. Ce diagnostic devastator a primit

Erika a primit vestea tragică cu doar o zi înainte de Ziua Mamei, în 2022, când a mers la un spital pentru a-și trata durerea de umăr. De atunci, tânăra mămică a început tratamentele pentru a se vindeca de cancer pulminar, inclusiv mai multe operații, biopsii și tratamente dureroase de chimioterapie, relatează thesun.co.uk.

Cu toate acestea, ea a încetat să mai primească tratamentele în luna septembrie a acestui an, după ce și-a dat seama că acestea nu mai erau eficiente. În mod tragic, au anunțat-o că mai are doar trei luni de trăit.

„Trei luni [este tot ce am] de petrecut cu copiii mei și cu cei dragi. [Doar] trei luni pentru a profita la maximum de timpul care mi-a mai rămas”, a declarat aceasta.

Pe aceeași temă

După ce a aflat despre diagnosticul șocant de cancer, în urmă cu doi ani, tânăra a început să ia în greutate rapid - ajungând la peste 60 de kilograme în doar câteva săptămâni.

În consecință, a început să se confrunte cu și alte afecțiuni medicale, inclusiv deteriorarea oaselor, hipertensiune arterială, umflarea feței și diabet de tip 2.

Cu toate acestea, mama care își crește singură cei doi copii a continuat să lucreze cu normă întreagă pentru a-și susține familia.

Într-un interviu recent, acordat pentru ABC, Erika a vorbit despre momentul în care a primit diagnosticul devastator.

„În acel moment, răul fusese deja făcut. În acel moment, toată viața mea și a copiilor mei se schimbase pentru totdeauna.

Aceasta a mai spus că dorea să petreacă mai mult timp cu copiii ei fără să fie bolnavă din cauza tratamentelor și medicamentelor. Dar acum se confruntă cu mari probleme financiare pentru că starea de sănătate nu i-a permis.

Recomandari A1

În acest context, femeia a creat și o pagină de strângere de fonduri, unde oamenii îi pot dona bani. „Din cauza faptului că nu pot să lucrez de luni de zile, nu am niciun fel de finanțe economisite sau vreo asigurare de viață pusă deoparte pentru această situație. Dacă ați putea, vă rog, să donați sau să oferiți orice ar ajuta foarte mult”, a fost mesajul acesteia, iar internauții s-au mobilizat rapid.

Pe aceeași temă

Ailiyah, fiica de cinci ani a lui Diarte-Carr, , a declarat pentru ABC 4: „Ea este specială pentru noi”. Familia plănuiește o excursie cu cortul și speră că cei mici vor putea trăi încă un Crăciun alături de mama lor.

Whatsapp LinkedIn
diagnostic femeie umar cancer erika diarte-carr
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei "Unde să mă mai duc. La tata în cimitir". Localnicii din Galați și Vaslui, forțați să plece din casele deja distruse, de teama unei noi nenorociri
Videoclipul zilei
Citește și
O mamă a început să se simtă amețită și a crezut că e din cauză că a făcut treabă prin casă....
O turistă care a mers în Cipru a crezut că are insolație și a mers să facă un duș, dar corpul i-a...
Un bărbat care avea dureri de cap a crezut că are o simplă răceală. Când a ajuns la spital, medicii...
O femeie a ajuns să mănânce patru salate întregi pe zi și soțul ei s-a îngrijorat. La spital,...
Video recomandate
Video
Citește și