Antena

Iolanda Anamaria Babău, o tânără din Bihor, premiată cu locul 1 la Miss Globe 2022. Frumusețea sa i-a adus cel mai râvnit premiu

Iolanda a convins cu frumusețea ei și a adjudecat premiul I și premiul de popularitate la Miss Globe 2022. Tânăra a renunțat la o carieră în Minister pentru a modelling.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 21 Octombrie 2022, 15:28 | Actualizat: Vineri, 21 Octombrie 2022, 17:35
Iolanda Anamaria Babău, a convins cu frumusețea ei și a adjudecat premiul I și premiul de popularitate la Miss Globe 2022. Tânăra a renunțat la o carieră în Minister pentru a modelling.
Instagram

Iolanda Anamaria Babău, o tânără originară din Bihor, a convins oamenii din întreaga lume cu frumusețea și abilitățile sale și cucerește premiu după premiu. De data aceasta, frumoasa moldoveancă a mai adăugat două premii importante în palmares.

Tânără care a renuțat la o carieră importantă în administrația publică a primit premiul I și pe cel de Miss Popularitate la Miss Globe 2022, concurs de frumuseţe desfășurat în Albania.

Iolanda Anamaria Babău, preferata publicului la Miss Globe 2022. Ce țară a reprezentat tânăra din Bihor

Din 50 de tinere înscrise în concurs, Iolanda Anamaria Babău a reușit să strângă cele mai multe voturi în online, revendicând astfel, premiul People’s Choice (Miss Popularitate), transmite Adevărul.ro. Asta a propulsat-o între finalistele concursului, unde a câștigat și Premiul I.

Frumoasa moldoveancă a fost depășită doar câteva puncte de câştigătoarea titlului suprem, o tânără din Republica Dominicană.

Pe aceeași temă

Cu toate aceasta, tânăra originară din Bihor, a concurat pentru Emiratele Arabe Unite, nu prentru România, țara noastră fiind reprezentată de Bianca Elena Călian, care a fost premiată cu titlul de The Miss Globe Social Media Influencer 2022, în cadrul aceleiași competiții.

„Este prima participare a Emiratelor Unite Arabe la acest concurs, care este diferit faţă de alte competiţii”, a declarat Anamaria pentru sursa menționată anterior, explicând că această competiţie una dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume.

„Esența The Miss Globe are de-a face cu faptul că oferă concurentelor posibilitatea a participa împreună la 4 prezentări de modă, la excursii, filmări, şedinţe foto, talk-show-uri de televiziune şi stream-live pe reţele de socializare. Toate acestea servesc la evaluarea și selecția câștigătorilor în finala transmisă în direct, a mai adăugat aceasta.

Cine este Iolanda Anamaria Babău. Românca stabilită în Emiratele Arabe Unite are cu ce se mândri

Recomandari A1

Iolanda Anamaria Babău nu e străină de lumea modei și a concursurilor de frumusețe, unde s-a afirmat de-a lungul anilor. În luna iulie a acestiu an, ea a câștigat Miss World Next Top Model 2022, dar se mândrește și cu mult mai multe reușite

Pe aceeași temă

Și pe plan profesional, tânăra are cu ce se lăuda. Iolanda Anamaria Babău a absolvit Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale. După absolvire, o bună perioadă de timp a lucrat în domeniu, până a decis să devină antreprenor.

Pentru un timp, ea a lucrat și în administrația publică, mai exact la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4. În plus, ea a lăsat job-ul Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii pentru o carieră în modelling.

Whatsapp LinkedIn
miss globe 2022 iolanda anamaria babău
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Cum poţi calcula când ieşi la pensie. Vârsta de pensionare se va modifica în funcţie de speranţa de viaţă a populaţiei
Video recomandate
Video
Citește și