Locul de muncă plătit regește, cu 8.000 de lei, fără facultate în România. "Se poate câştiga în România ca în străinătate"
Există locuri de muncă în România plătite regește, dar care necesită extrem de mult efort și pricepere, însă nu e nevoie de studii superioare. Angajatori români se plâng de faptul că nu reușesc să găsească forță de muncă, deși dau salarii enorme, plătite la nivelul celor din străinătate. Care este locul de muncă unde oamenii pot câștiga foarte mult.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 02 August 2022, 11:59 | Actualizat: Marti, 02 August 2022, 13:30- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Nu este pentru prima dată când angajatorii români ajung să își caute oameni din alte țări pentru a-și ridica afacerile și asta pentru că în România muți nici nu vor să audă sau renunță foarte ușor.
Ei bine, aici intervin și salariile, care nu sunt totdeauna mulțumitoare, însă sunt și joburi unde se câștigă extrem de bine: "Este foarte greu. Sunt oameni pe care îi angajez astăzi şi peste două zile nu mai vin la muncă. Nu vor să muncească", adaugă Floirn Buzatu, antreprenor.
Există totuși o meserie extrem de căutată, care oferă extrem de multe posibilități și spumoasă din punct de vedere financiar, însă mulți o ocolesc.
Salariu de 8.000 de lei, fără facultate în România. În ce domeniu se oferă atât de mulți bani și ce are de făcut angajatul
Potrivit Observator, demolatorii de clădiri sunt printre cei mai căutaţi muncitori în Capitală şi asta pentru că foarte multe fabrici se transformă acum în proiecte imobiliare.
Angajații primesc un salariu de 8.000 de lei. Datele ANOFM arată că sunt vacante mai bine de 2.000 de posturi de muncitor necalificat la demolarea clădirilor, potrivit sursei citate.
"Această forţă de muncă este destul de greu de găsit. Noi am preferat să luăm oameni de la zero şi să îi calificăm împreună cu inginerii care au practicat în ţările nordice", spune Gabriel Focşinenu, dezvoltator imobiliar.
"Un bun meseriaş poate câştiga în România cât câştigă în străinătate. Un meseriaş în construcţii poate câştiga şi 8.000 de lei pe lună", adaugă Floirn Buzatu, antreprenor.
Pe aceeași temăCare sunt cel mai bine plătiți angajați din România. Domeniile bănoase în care se câștigă sume mari la salariul net
În ce domenii oamenii ajung să câștige și până la 175.000 de mii de lei pe an. Află și pozițiile care oferă salarii consistente și beneficii numeroase.
Cele mai bune oferte sunt în domeniul IT, pentru candidații cu poziții de Senior Devops Engineer. Angajații pot avea un salariu de până la 5.500 euro net și asigurare medicală, program de lucru flexibil, cursuri de dezvoltare personală, tichete de masă, dar și alte beneficii.
Tot cu salarii în jurul sumei de 5.000 de euro net sunt pozițiile Full Stack Developer sau Senior Java Developer, aceste locuri de muncă mai oferă și asigurare medicală, program de lucru flexibil, sprijin în reorientarea profesională internă și tichete de masă, potrivit Observator.
Candidații pentru poziția de NET Technical Lead pot obține un salariu cuprins între 3.000 și 5.000 euro, cu beneficii precum bonus de performanță, training, zile libere suplimentare și nu numai, potrivit aceleiași surse.
Pe aceeași temăÎn România, câştigul salarial mediu nominal net a fost în luna aprilie, 2021, de 3.561 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 14 lei (+0,4%), iar valorile cele mai mari s-au înregistrat în activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice (8.671 lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (1.790 lei).
Privind topul celor mai bine plătite meserii din România observăm rezultate așteptate, top cele trei meserii bănoase sunt angajații din domeniul bancar, medicii primari și avocații.
I. Angajaţi în domeniul bancar - 140.000 de lei pe an
II. Medici primari - 150.000 de lei pe an
III. Avocaţii companii multinaţionale - 175.000 de lei pe an
Pe aceeași temă