Antena Căutare

Locul de muncă plătit cu peste 600 lei pe zi. Cazarea este gratuită și nu se cer studii superioare

Un angajator oferă peste 600 de lei pe zi, cazare și nu cere studii superioare. Singurele condiții sunt ca viitorii angajați să aibă carnet de conducere și să fie dispuși să lucreze în străinătate.

Galerie
Un angajator oferă 600 de lei pe zi, cazare și nu cere studii superioare. Singurele condiții sunt ca viitorii angajați să aibă carnet de conducere și să fie dispuși să lucreze în străinătate. | Shutterstock.com

Locul de muncă atrage atenția multor oameni, mai ales că salariul poate ajunge la 3.000-3.200 de euro pe lună. Jobul a fost postat pe platforma ro.jooble.org. Iată mai multe detalii.

Citește și: Pensia în România vs. Germania. Cât primește un pensionar român după 40 de ani de muncă, față de un neamț. Diferența e uriașă

Locul de muncă plătit cu peste 600 lei pe zi. Cazarea este gratuită și nu se cer studii superioare

Locul de muncă este scos la concurs de către o companie cu sediul în Italia. Se caută șofer de distribuție, astfel că persoana ideală pentru acest job trebuie să dețină permis de conducere pentru categoria B de cel puțin doi ani și să aibă experiență la condus.

Articolul continuă după reclamă

Odată angajat/ă, primește peste 600 de lei pe zi dacă lucrează 22 de zile, adică un salariu de minim 14.000 lei. Cazarea este într-o localitate din inima Elveției, căci locul de muncă presupuse livrarea alimentelor în această țară.

Citește și: Locul de muncă cu salariu de 13.000 de lei net pe lună. Angajatorul oferă cazare gratuită, transport și reducere la mâncare

Candidatul ideal trebuie să fie bine organizat, atent, onest și capabil să lucreze cu termene fixe. O altă condiție este reprezentată de cunoașterea limbii italiene, cel puțin la nivel de bază. Dacă persoana are experiență de până la un an în domeniul transportului de marfă alimentară, asta constituie un avantaj.

Totodată, este necesar ca angajatul să cunoască unitățile de măsură (kg, bucăți, cartoni etc.). Alte responsabilități includ :

  • Comunicarea eficientă cu echipa de logistică și cu clienții.
  • Respectarea normelor de siguranță și a regulilor de circulație.
  • Asigurarea întreținerii și curățeniei vehiculului.

Fișa postului arată că viitorul angajat va transporta marfa și echipamentele companiei către diverse locații din Elveția, fiind necesar să respecte programul de livrări și cel al rutelor stabilite de către angajator. Mai multe detalii despre locul de muncă găsiți pe platfoma de joburi menționată anterior.

Citește și: Locul de muncă plătit regește, cu până la 3.000 de euro pe lună. Angajatorii caută români muncitori

Google a lansat un doodle nou pentru 7 august 2024. Ce eveniment marchează ilustrația... Cristina și Alex, supraviețuitorii accidentului provocat de Vlad Pascu, posibil infirmi pe viață: „Mă chinui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x