Antena

Predicțiile Babei Vanga pentru 2025. Este prima dată când clarvăzătoarea și Nostradamus prevăd același eveniment sumbru

Profețiile Babei Vanga continuă să fascineze, iar faptul că unele dintre ele par să se fi îndeplinit în 2024 alimentează speculațiile cu privire la validitatea altor predicții. În plus, este pentru prima dată când ea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburător.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 21 Octombrie 2024, 12:24 | Actualizat: Luni, 21 Octombrie 2024, 14:12
Este pentru prima dată când ea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburător, în Europa
Capturi Youtube & Shutterstock

Baba Vanga, o clarvăzătoare din Bulgaria, este cunoscută pentru predicțiile sale care au surprins și intrigat oameni din întreaga lume. Născută în 1911 și decedată în 1996, Vanga a devenit celebră datorită abilității sale de a face profeții despre evenimente majore, care, în multe cazuri, s-au dovedit a fi adevărate. Deși multe dintre predicțiile ei sunt interpretate subiectiv și nu întotdeauna clare, unele au fost corelate cu evenimente importante din istoria recentă.

Ce predicții ale Babei Vanga s-au împlinit în acest an

Baba Vanga a lăsat în urmă o serie de predicții care au fost interpretate pentru anii viitori, inclusiv pentru 2024. Deși multe dintre ele sunt vagi și deschise interpretării, iată câteva dintre principalele previziuni atribuite ei pentru anul 2024:

Una dintre cele mai șocante predicții pentru 2024 sugerea că orbita Pământului va suferi o schimbare semnificativă. Dacă această profeție s-ar adeveri, consecințele ar fi catastrofale, deoarece chiar și o mică modificare a poziției Pământului față de Soare ar putea afecta grav clima și echilibrul ecologic. O astfel de schimbare ar putea provoca temperaturi extreme, modificări ale anotimpurilor și dezastre naturale severe. Deși, din punct de vedere științific, un astfel de eveniment este foarte puțin probabil, ideea rămâne una alarmantă.

Baba Vanga a prezis un posibil accident nuclear major în jurul anului 2024, care ar putea afecta grav mediul și sănătatea populației. Deși nu este clar dacă această predicție se referă la un conflict militar sau la un accident la o centrală nucleară, temerile cu privire la utilizarea sau accidentele legate de tehnologia nucleară au crescut în ultimii ani, în special pe fondul tensiunilor geopolitice globale.

Un alt aspect interesant al predicțiilor Babei Vanga pentru 2024 implică un avans semnificativ în domeniul biotehnologiei. Ea a susținut că oamenii ar putea dezvolta tehnologii care să le permită să își prelungească viața sau chiar să își modifice genetic organismul pentru a preveni boli sau pentru a-și îmbunătăți capacitățile fizice. Aceasta ar putea include progrese în medicină și inginerie genetică, cum ar fi editarea genelor prin tehnologia CRISPR, care deja face valuri în știință.

Pe aceeași temă

Astfel, la finalul anului trecut autorităţile sanitare din Statele Unite au autorizat două tratamente împotriva drepanocitozei, o boală genetică şi ereditară a sângelui. Unul dintre ele folosește în premieră „foarfeca moleculară” CRISPR.

„Aceste tratamente reprezintă un progres major în domeniul terapiei genice pentru pacienţii care suferă de anemie falciformă (drepanocitoză), o boală a sângelui rară şi invalidantă, care afectează aproximativ 100.000 de persoane în Statele Unite”, a declarat într-o conferinţă de presă Peter Marks, directorul Centrului de Evaluare şi Cercetare Biologică din cadrul Agenţiei americane pentru alimente şi medicamente (FDA), potrivit AFP, preluată de Agerpres.

O altă predicție notabilă pentru 2024 este ideea că oamenii vor găsi o modalitate de a controla în mod artificial clima. Deși pare desprinsă dintr-un scenariu SF, această predicție ar putea face referire la tehnologiile emergente de geoinginerie, care au fost propuse pentru a combate schimbările climatice. Aceste tehnologii ar putea include metode de răcire a planetei prin reflectarea unei părți din radiația solară sau prin captarea și stocarea dioxidului de carbon din atmosferă. Totuși, astfel de inițiative sunt încă în fază experimentală, iar efectele lor pe termen lung rămân necunoscute.

Profețiile Babei Vanga pentru 2025. Este pentru prima dată când clarvăzătoarea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburător

Baba Vanga a făcut și câteva predicții cu privire la anii următori, inclusiv pentru 2025. Deși aceste profeții sunt greu de interpretat cu exactitate, de-a lungul timpului acestea au avut o acuratețe de peste 85%.

Recomandari A1

Potrivit profețiilor sale, omenirea ar trebui să se pregătească pentru „războaie crude” în 2025. În plus, este prima dată când clarvăzătoarea și Nostradamus prevăd același eveniment tulburărtor.

Deși pe cei doi îi despart secole, Nostradamus a murit în 1566, opiniile lor coincid în ceea ce previziunile pentru pentru anul viitor. Ambii cred că anarhia va izbucni la un moment dat în 2025, iar Europa se va afla în epicentru, relatează mirror.co.uk.

Nostradamus care își baza previziunile în stele a anunțat pentru 2025, acum 500 de ani, că „cei din țările Europei” vor fi implicați la un moment dat în „războaie crude”.

Și dacă acest lucru nu era de ajuns, Baba Vanga a declarat, de asemenea, că evenimentele din 2025 vor duce la o „apocalipsă globală”.

Pe aceeași temă

Aceasta ar putea include prăbușirea unor guverne, schimbarea regimurilor politice sau chiar apariția unor noi alianțe sau conflicte între națiunile europene. Tensiunile geopolitice actuale, precum criza energetică, conflictele regionale și nemulțumirile economice, ar putea juca un rol important în aceste schimbări.

De asemenea, printre alte profeții ale Babei Vanga pentru anul viitor se numără:

Whatsapp LinkedIn
baba vanga predicții 2025
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera Hidden Assets e în AntenaPLAY! Un thriller captivant care te va ține cu sufletul la gură timp de 6 episoade. Tot ce vrei e să dai PLAY!
Stirile zilei Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
Videoclipul zilei
Citește și
Predicțiile Babei Vanga care s-au îndeplinit în acest an. Ce a mai anunțat pentru 2024
Profețiile Babei Vanga pentru 2024. Prezicerile celebrei clarvăzătoare pentru anul care vine
Baba Vanga, previziune alarmantă despre anul 2020. Pedicție cutremurătoare despre coronavirus: "Femeia a...
Exclusiv. Reportaj acasă la Baba Vanga
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care au toate șansele să se întoarcă la fostul iubit. Nativii care sunt gata să acorde a doua șansă Catine.ro
Thalía pregătește noi surprize pentru fani. La 53 de ani artista se reinventează Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Procesul criminalilor afaceristului Adrian Kreiner. Proba importantă adăugată de anchetatori: ADN extras de pe... Libertatea.ro
De ce a abandonat USR tematica luptei anticorupție, care i-a și asigurat locul în Parlament. „Dacă ar... Ziare.com
Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali: „Du-te, bă, de aici! Nu-mi trebuie aşa... AntenaSport
Puțini știu că Geanina Ilieș are un băiat care tocmai a împlinit 18 ani. Cum arată Patrick și ce mesaj i-a... Elle
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este... Spynews.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume” BZI
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele... BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei HelloTaste.ro
O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de... Antena3.ro
Samsung a dezvăluit Galaxy Z Fold Special Edition. Ce preț are smartphone-ul pliabil useit
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2024. Peștii sunt recunoscători pentru ceea ce au. Află ce se întâmplă cu... Catine
Geely a publicat prețurile primului model vândut în România. Cât costă rivalul Daciei Duster Wall-Street
Secretele ochiului albastru: Talismanul Evil Eye și apărarea spirituală împotriva farmecelor și deochiului Kudika
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit Playtech
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor Redactia.ro
Când se cumpără, de fapt, cele mai ieftine bilete de avion. Mituri privind zborurile în străinătate Observator
Simptomele de perimenopauză. Cum le poți gestiona cu ajutorul alimentației MediCOOL
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase HelloTaste
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără ProSport
Cea mai sănătoasă salată de vinete din comerț. Detaliul care face diferența Gandul
De ce nu au fost prezenți Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. S-a aflat adevărul! CanCan
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile DeParinti
Drake a fost criticat de fani pentru noul său look „sălbatic”. Cântărețul a împărtășit pe Instagram un... ZUTV
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă UseIT
Sufleu de brânză dulce. Un desert rafinat din bucătăria franceză Hello Taste