Antena Căutare

Profețiile Babei Vanga pentru 2024. Prezicerile celebrei clarvăzătoare pentru anul care vine

Conform New York Post, Baba Vanga a lăsat mai multe profeții pentru anul 2024. Unele dintre ele sunt de-a dreptul terifiante.

colaj de imagini cu baba vanga si un calendar cu anul 2024 Galerie
Conform New York Post, Baba Vanga a lăsat mai multe profeții pentru anul 2024. Unele dintre ele sunt de-a dreptul terifiante. | Captura Youtube si Shutterstock

Baba Vanga a avut câteva profeții și pentru anul 2024. Numită Nostradamul din Balcani, multe dintre predicțiile s-au adeverit mult timp după moartea ei.

De exemplu, se spune că Baba Vanga ar fi prezis moartea Prințesei Diana, scufundarea submarinului rusesc Kursk și atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Ea și-ar fi prezis chiar și propria moarte, la 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

Citește și: Rovinieta se scumpește începând cu 2024. Cât vor plăti românii pentru taxele pe drumurile din România și ce modificări se mai aduc

Profețiile babei Vanga pentru 2024. Prezicerile celebrei clarvăzătoare pentru anul care vine

Deși Baba Vanga a murit în urmă cu 27 de ani, la vârsta de 85 de ani, adepții clarvăzătoarei spun că aceasta mai are încă o sumedenie de previziuni pentru 2024, deoarece a făcut profeții înainte de a se stinge.

Mulți nu cred în acestea și susțin că sunt invenții ale altor persoane. Nu este clar care e, de fapt, adevărul. Cert este că publicații mari, precum New York Post, The Sun, Euro News, susțin că următoarele profeții îi aparțin femeii:

  • Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi ucis de unul dintre compatrioții săi în 2024, potrivit Babei Vanga. În mod întâmplător, chiar recent, cineva a scris pe un grup de Telegram, numit ”General SVR”, că Putin a murit și că a fost înlocuit de o clonă. Kremlinul a negat acest lucru. Andrii Iusov, un purtător de cuvânt al Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina, a acuzat ulterior Rusia că a răspândit un zvon despre moartea lui Putin pentru a-i testa popularitatea.
  • Vanga a susținut că în Europa se va înregistra o creștere a terorismului și că o "țară mare" va efectua anul viitor fie teste cu arme biologice, fie atacuri.
  • Ea a prezis că în 2024 vor abunda dezastrele naturale. Vanga a precizat că, pe lângă fenomenele meteorologice, ar putea avea loc și o creștere a nivelului de radiații, potrivit The Sun.
  • Vanga a prezis că datoriile în creștere, tensiunile globale și deplasarea puterii dinspre Vest spre Est vor alimenta o criză economică.

Citește și: Mămicile pot primi 2.000 de lei în plus de la stat. Ce condiții trebuie să îndeplinească

  • Clarvăzătoarea ar fi spus, conform New York Post, că hackerii vor începe să vizeze infrastructuri precum rețelele electrice și stațiile de tratare a apei, ceea ce va amplifica amenințările la adresa securității naționale.
  • Vanga ar fi declarat că informatica cuantică va înregistra un progres major, deoarece computerele cuantice procesează informațiile mai rapid decât computerele standard. Ea a prezis, de asemenea, o creștere a utilizării inteligenței artificiale (AI).
  • Vanga a primit o veste bună - în curând vom avea leac atât pentru cancer, cât și pentru boala Alzheimer. În plus față de aceste predicții ale ei pentru anul viitor, omenirea se poate aștepta la o rezolvare a foametei în lume între 2025 și 2028, potrivit Euro News.
  • Baba Vanga ar fi prezis, de asemenea, că comunismul va reveni în 2076 și că oamenii vor putea călători în timp în 2304. Predicțiile ei se opresc în 5079 - când a susținut că se va sfârși lumea.

Citește și: Cât costă un brad natural de Crăciun în decembrie 2023. Cum poți obține un preț mai mic

Mămicile pot primi 2.000 de lei în plus de la stat. Ce condiții trebuie să îndeplinească... Rovinieta se scumpește începând cu 2024. Cât vor plăti românii pentru taxele pe drumurile din România și ce modificări s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x