Antena

Vremea 19 - 25 august 2019. Meteo: schimbări bruște de temperatură

Vremea va prezenta schimbări considerabile de temperatură în intervalul 19 - 25 august 2019. Sunt așteptate precipitații sub formă de ploi torențiale. Prognoza meteo pe regiuni.

Autor: Camelia Moldoveanu Publicat: Luni, 19 August 2019, 08:26 | Actualizat: Luni, 19 August 2019, 08:28
Vremea va prezenta schimbări considerabile de temperatură în intervalul 19 - 25 august 2019. Sunt așteptate precipitații sub formă de ploi torențiale. Prognoza meteo pe regiuni.

Vremea va prezenta schimbări considerabile de temperatură în intervalul 19 - 25 august 2019. Sunt așteptate precipitații sub formă de ploi torențiale. Prognoza meteo pe regiuni.

ANM, vremea pe regiuni în intervalul 19 - 25 august 2019

Vremea Banat

Valorile diurne vor crește până spre 32 de grade, în data de 19 august. Va urma o răcorire treptată a vremii, astfel încât în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăși 28 de grade. Minimele vor scădea spre 14 grade, urmând să crească spre 18 grade, în data de 20 august. O nouă răcorire a vremii va conduce la scăderea minimelor spre valori în jurul a 14 grade, în medie, la sfârșitul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată spre sfârșitul intervalului (în datele de 23 și 24 august).

Vremea Crișana

Vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, astfel că, în data de 19 august, media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 32 de grade. Va urma un proces de răcorire a vremii astfel că în ultimele 2 zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăși 26 de grade. În 19 și 20 august media minimelor va crește spre 16 grade, apoi va scădea din nou. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 19 - 25 august.

Vremea Transilvania

În intervalul 18 - 20 august vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, urmând a se înregistra în medie, în jur de 30 de grade, apoi va urma o răcorire treptată a vremii. Parcursul minimelor va fi similar cu cel al maximelor. Astfel, la începutul intervalului se vor înregistra în medie temperaturi minime în jurul a 16 grade, apoi acestea vor scădea spre 12 grade în data de 18 august, pentru ca ulterior, în intervalul 19 -21 august, să crească ușor spre 14 grade. După data de 21 august vremea se va răcori ușor. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată după data de 20 august.

Vremea Maramureș

Vremea se va încălzi ușor până în data de 19 august când, în medie, se vor înregistra în jur de 30 de grade, apoi se va răci din nou, până spre 24...25 de grade, în zilele de 24 și 25 august. Minimele vor crește ușor și treptat, până spre 16 grade în data de 20 august, apoi o nouă răcorire a vremii va face ca spre sfârșitul intervalului să nu se mai depășească, în medie 13....14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată după data de 19 august.

Vremea Moldova

Temperaturile maxime vor crește treptat până spre 32 de grade, în data de 20 august, apoi vor scădea din nou până la valori medii în jurul a 26 de grade în data de 25 august. Media minimelovor crește apoi ușor până spre 16...17 grade în 21 august, pentru ca ulterior, o nouă răcorire a vremii să conducă la înregistrarea a 14 grade în data de 25 august. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată după data de 20 august.

Recomandari A1

Vremea Dobrogea

ână în data de 20 august, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra o medie a maximelor în jurul a 29 de grade. După data de 20 august și până spre sfârșitul intervalului, maximele vor scădea ușor, astfel că media regională va fi de 27...28 de grade. Minimele vor urma un parcurs similar cu cel al maximelor astfel că vor crește iar la 19...20 de grade în 21 august, pentru ca ulterior să scadă ușor spre 18 grade în medie până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Vremea Muntenia

vremea se va încălzi treptat de la o zi la alta până spre o medie în jurul a 34 de grade în data de 20 august, apoi o nouă răcorire a vremii va face ca, la sfârșitul intervalului (în data de 25 august) media regională a temperaturilor maxime să nu mai depășească 28...29 de grade. Temperaturile minime vor scădea de la valori medii de 19...20 de grade la începutul intervalului, spre medii în jurul a 16 grade în data de 18 august, apoi vor crește ușor spre 18 grade în data 21 august, pentru ca ulterior să scadă spre 16 grade până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Vremea Oltenia

Vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, urmând ca media maximelor să atingă până la 32 de grade în data de 20 august. O nouă răcorire a vremii ce va surveni după data de 20 august va conduce la scăderea temperaturilor maxime până la sfârșitul intervalului spre 28 de grade, în medie. Ulterior temperaturile minime vor crește ușor spre o medie regională în jurul a 18 grade în data de 21 august, apoi acestea vor scădea din nou spre 15...16 grade până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată după data de 24 august.

Vremea la munte

Temperaturile maxime vor crește ușor până spre 21 de grade în data de 20 august, pentru ca ulterior o nouă răcorire a vremii să conducă la înregistrarea unor maxime în jurul a 21 de grade pe tot parcursul intervaului 21 -25 august. În ceea ce privește parcursul minimelor, acestea vor scădea de la medii de 15…16 grade în primele zile ale intervalului, spre 8 grade în data de 18 august, apoi vor crește ușor spre medii în jurul a 12 grade în data de 20 august. Ulterior, vremea se va răcori din nou, urmând ca, în medie, până la sfârșitul intervalului să nu se mai depășească 8…9 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată după data de 20 august.

Citește și:

Vremea 13 august - 9 septembrie. Cât mai ţine căldura, când şi unde sunt anunţate furtuni

Whatsapp LinkedIn
vrema meteo vremea banat vremea crisana vremea transilvania vremea la munte vremea moldova
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei "N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
Citește și
Vremea cu Flavia Mihasan 21/10/2013
Prognoza meteo 02.09.2013
Vremea cu Dorobantu Cristina Mihaela 11/04/2013
Meteo 09.12.2010
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Renașterea uneia din cele mai vechi stațiuni balneare din România. Proiectele sunt puține și se mișcă... Ziare.com
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!”... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Noua fabrică din România care se deschide după Paște. Localitatea în care sute de oameni se pot angaja Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO | Modernizare în Gara de Nord: Poți vedea din gară în cât timp vine autobuzul Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Cele mai rezistente flori de grădină. Nu sunt deloc pretenţioase Playtech
Ce trebuie să faci în a doua zi de Paște pentru a avea noroc. Obiceiul care datează de secole Redactia.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de... Observator
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții MediCOOL
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un... ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Francia Raisa a negat zvonurile conform cărora a fost forțată să-i doneze Selenei Gomez un rinichi: „A fost, cu... ZUTV
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela UseIT
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver Hello Taste
Ultimele știri
Google marchează ziua de azi, 6 mai, cu un doodle special. Ce reprezintă și în ce țări e vizibil
Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu de la Miami a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Lando Norris a câştigat
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin
Horoscop zilnic 6 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrică. Ce probleme ridică
Mai multe