Antena

Cum se înțelege fiica Iuliei Albu cu Elena Nechifor, actuala iubită a lui Mihai Albu: „Și ea are o fetiță de nouă ani”

Mihai Albu are o relație de aproximativ doi ani cu Elena Nechifor, de profesie medic cardiolog. Iată cum se înțelege Mikaela, fiica sa și a Iuliei Albu, cu actuala lui iubită!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 15:01 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 15:32
Cum se înțelege fiica Iuliei Albu cu Elena Nechifor, actuala iubită a lui Mihai Albu: „Și ea are o fetiță de nouă ani”
Captură Instagram/Captură Facebook

Mihai Albu este pregătit să se căsătorească din nou, după divorțul de Iulia Albu. Designerul recunoaște că a simțit fluturi în stomac atunci când a cunoscut-o pe Elena și are convingerea că ea îi poate oferi căminul la care visează. Aceasta i-a fost alături și atunci când s-a luptat cu diagnosticul de cancer. Iată ce relație are partenera sa cu Mikaela!

Pe aceeași temă

Ce relație are fiica lui Mihai Albu cu actuala lui iubită, Elena

Mihai Albu a dezvăluit că fiica lui se înțelege bine cu actuala sa parteneră, dar și cu fiica acesteia. Designerul are convingerea că și-a găsit muza și se declară pregătit să facă pasul următor în relația cu Elena Nechifor.

„Întotdeauna am avut nevoie de o muză, acum am găsit-o. Îmi doream o relație, dar niciodată nu eram pregătit. Pur și simplu s-a făcut o conexiune în acel moment. Când am văzut-o pe Elena, am simțit acei fluturași din start. S-au împlinit doi ani de când ne-am cunoscut. Îmi doresc să am o familie, iau în calcul o căsătorie, sigur că da. Fata mea este ok cu Elena, se înțeleg. Și iubita mea are o fetiță de nouă ani, care a trecut acum în clasa a treia. Se cunosc, se și joacă uneori. Petrecem timp împreună”, a mărturisit Mihai Albu pentru o sursă, citat de Revista Viva.

Pe aceeași temă

Mihai Albu: „Nu mai pun la suflet acum, fata a crescut”

Mihai Albu se plângea de curând că nu este lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela, fiica lui.

„Nu se respectă programul, eu nu-mi văd fata. Avem custodie comună cu programul de vizitare, nu știu de ce se întâmplă așa. Vorbesc cu fata mea destul de des la telefon. Anul ăsta pot vorbi cu ea oricând, până anul trecut nu, eram restricționat. O invit undeva, îmi zice că vrea, îi spun să vorbească cu mami și apoi îmi zice că mami nu vrea. Așa s-a întâmplat și vacanța asta. În această vacanță, prin programul stabilit de instanță, trebuia să stea la mine trei săptămâni, dar fata a stat doar trei zile. Mama ei nu a lăsat-o. În acele trei zile am fost în nordul Moldovei, la familia Elenei, iubita mea, după trebuia să mergem la mare, era totul stabilit, dar mama ei nu a mai lăsat-o. Nu am primit nicio explicație, m-am obișnuit cu lucrurile astea. Știu că fata vine cu plăcere la mine și că mă iubește. Nu mai pun la suflet acum, fata a crescut”, a mai declarat Mihai Albu, citat de sursa menționată mai sus.

Whatsapp LinkedIn
iulia albu mihai albu fiică iulia albu iubită mihai albu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei O tânără de 27 de ani a făcut infarct şi a murit la birou. Leşinase mai devreme, dar nu a fost lăsată să plece
Videoclipul zilei
Citește și
Ce a făcut Mihai Albu cu rochia de mireasă a Iuliei Albu. La ce înțelegere au ajuns în privința...
Pentru Mikaela Albu a început viața de liceu. Cum s-a prezentat fiica Iuliei și a lui Mihai Albu în...
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 6 septembrie 2024. Iulia Albu și Mike au...
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 6 septembrie 2024. Iulia Albu și Mike au...
Video recomandate
Video
Citește și