Antena

Vedete din România care au avut sarcini cu probleme. Ce divă a rămas cu mari probleme de sănatate după ce a născut

Multe vedete din România au avut de-a face cu probleme în timpul sarcinii. De la dureri insuportabile, până la sechele după naștere, toate au pălit în fața bucuriei de a deveni mamă.

Publicat: Vineri, 13 Noiembrie 2020, 14:23 | Actualizat: Vineri, 13 Noiembrie 2020, 14:59
Vedete din România care au avut sarcini cu probleme

Iată câteva dintre vedetele autohtone care s-au confruntat cu probleme în timpul sarcinii, sau la naștere.

Andreea Bălan

Andreea Bălan este mama a două fete, iar la cea de-a doua sarcină artista a avut grave probleme. Chiar dacă sarcina a decurs normal, Bălan a făcut stop cardio-respirator, după naștere.

„Evident că nasc prin cezariană, așa cum am născut-o și pe Ella Maya. La 35 de ani eu aleg să nasc tot prin cezariană. Când am născut-o pe Ella Maya aveam 32 de ani m-am documentat pro și contra nașterii prin cezariană și am ales să nu intru în această loterie a travaliului. Pentru că în travaliu nu știi niciodată cât stai. Am ales să nu existe disperare și panică înainte de naștere. Am ales doar durerile de după. Admir femeile care aleg să nască natural, dar la 35 de ani nașterea naturală e mai dificiă comparativ cu vârsta de 25″, a povestit Andreea Bălan cu puțin timp înainte de a veni ziua nașterii.

Deși lucrurile păreau că merg pe un făgaș normal, în ziua de 4 martie 2019, în timpul operației de cezariană a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică care nu putea fi prevăzută la consulții.

Din fericire, artista a scăpat de această cumpănă a vieții, dar a avut probleme cu sănătatea după operație, așa că a avut nevoie de timp pentru a se recupera și pentru a face din nou prizele cu care și-a obișnuit fanii.

Organismul Andreei Bălan a devenit foarte sensibil, motiv pentru care, recent, artista a ajuns din nou la spital în stare gravă. În urma unor investigații, medicii i-au descoperit un hematom abdominal. Deși inițial se credea că va fi operată, specialiștii au reușit să îi dreneze abcesul fără a mai fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Andreea este acum în stare bună, însă a dovedit că organismul ei este unul foarte sensibil, de când a născut a doua oară.

Giulia Anghelescu

Cântăreața Giulia este mama unei fetițe pe nume Sabina Antonia, în vârstă de 8 ani, și a unui băiețel, pe nume Eduard Mikael, în vârstă de 5 ani. Artista a povestit că s-a confrtuntat cu două sarcini toxice.

„ Am cunoscut şi femei fericite care nu au avut nicio problemă în sarcină, eu având două sarcini toxice a fost un pic mai greu. Perioada de după naştere este grea dar frumoasă în felul ei. Pentru mine a fost puţin mai greu cu fetiţa, ea a fost mai năstruşnică. Băieţelul în schimb a fost foarte cuminte”, povestea Giulia, îtr-un interviu pentru Click, acordat în 2015.

Recomandari A1

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a devenit mamă de fată în august 2018 și a povestit atunci că a întâmpinat probleme în timpul sarcinii.

„Reacțiile aferente, grețurile și stările de rău și-au făcut apariția. Dintr-o dată. Nu știam cât mă vor ține și cât de intense vor fi. Le aveam mai accentuate în prima parte a zilei, imediat cum mă trezeam, urmând să-mi revin cât de cât, dar nu complet, până seara. Am avut momente în care n-am suportat parfumurile după care eu eram înnebunită înainte. Virgil nici nu a stat prea mult pe gânduri şi a renunţat de bunăvoie la parfum. Aveam săptămâni în care nu puteam să ies din casă pentru că nu ştiam unde mă vor duce stările de rău”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Andreea Bănică

Cântăreața Andreea Bănică este mama a doi copii, iar la a doua sarcină, cea în urma căreia l-a adus pe lume pe băiețel, artista a avut dureri incredibile de stomac.

„Am avut probleme şi a trebuit să mănânc foarte mulţi carbohidraţi, biscuiţii îi aveam mereu în buzunare, la fel şi covrigeii. Îmi era rău, aveam arsuri, mă durea stomacul foarte tare. În primele trei luni am pus vreo patru kilograme”, a povestit Bănică despre cea de-a doua naștere.

Irina Deaconescu

Vloggerița Irina Deaconescu a devenit mamă de fată în octombrie 2020 și a povestit că din cauza scoliozei, a avut probleme în timpul sarcinii.

„Am aflat că bebelușul meu nu stă bine în burtă aici, pentru că eu am scolioză. Și stau ușor așa…pentru a sta confortabil bebelușul ar trebui să stau într-o anume poziție…să aibă loc și eu nu stau așa. Bebelușul meu deja se chinuie”, a postat Irina Deaconescu pe Instagram, în timp ce era însărcinată.

Anca Serea

Anca Serea este mama a șase copii, iar după ultima naștere a avut o perioadă în care starea sa de sănătate nu a fost prea bună. În acest context, soția lui Adi Sînă, le-a recomandat viitoarelor mămici să opteze pentru nașterea naturală, dacă este posibil.

„Ne-am externat mai mult de dorul copiilor şi de sentimentul de vinovăţie că am lipsit prea mult de acasa! Sincer vă spun că aş mai fi stat câteva zile, pentru că starea mea de sănătate, deşi aflată pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine şi neaşteptată, nemaiavând niciodată nici o altă intervenţie”, a scris vedeta pe blogul personal, după ce i-a dat naștere celui de-al șaselea copil.

Antonia

Antonia este mama a trei copii și anume a unei fetițe pe nume Maya Rosaria Casstellano, în vârstă de 10 ani, pe care o are îmreună cu fostul soț Vicenzo Castellano și a doi băieței, Dominic și Akim, pe care îi are cu Alex Velea. După ce i-a dat naștere lui Akim, prin operația de cezariană, Antonia a trebuit să stea internată la spital, unde a răcit, ceea ce a complicat mult situația artistei de mama operată.

„Nu vreți să știți! Pentru că am născut prin cezariană, este cumplit de greu să tușești, pentru că orice aș fi făcut, simțeam cum efectiv o să-mi explodeze operația. Până și atunci când tușeam pe silent, tot mă durea operația”, povestea Antonia în 2017.

Whatsapp LinkedIn
sarcina probleme copii vedete andrrea balan giulia anghelescu adelina pestritu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Alex şi-a investit toate economiile într-un proiect unic în lume. A vândut kurtos pe Transalpina şi a lucrat în Anglia până să-şi vadă visul cu ochii: "O idee genială!"
Citește și
Femeia care e însărcinată cu copiii fratelui, dar susține că nu e incest. Cum e posibil: ”E o...
Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil
O îndrăgită concurentă de la MPFM e însărcinată. A dat vestea mult așteptată recent
Reacția lui Mircea Baniciu când a aflat că va fi bunic. Ce ”condiție” i-a pus fiicei sale, Ana Baniciu
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Sistemul prin care Samsung a întrecut Apple. De ce sunt diferite smartphone-urile gigantului coreean useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu de la Miami. Max Verstappen în pole position în cursa de duminică
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 12-a gală. Ce punctaj au obținut, după o jurizare strânsă
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment memorabil marca Ozana Barabancea și Horia Brenciu
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Connect-R și Shift, explozie de energie în pielea lui Tom Jones. Ce i-a surprins pe jurați
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment magic transformați în Jasmine și Aladdin. Cum le-a ieșit
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare fantastică în Katy Perry și Juicy J. Cum au apărut pe scenă
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Bella și Barbara, moment pur românesc marca Dan Spătaru. Au cântat „Tu, eu și-o umbrelă”
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Emi și Cuza, transformare pe ritmuri Afrobeat în Rema. Cum a sunat hitul „Calm Down”
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții speciale în a 12-a gală. Ce ținute au purtat
A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit
Mai multe