Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Antitalent

DUMINICĂ | ora 21.15

Hohote de râs și parodii de cinci stele, în prima ediție a emisiunii Antitalent! Andreea Marin a făcut spectacol uriaș

Cea mai așteptată emisiune a momentului a început în forță! În prima ediție a show-ului „Antitalent” ne-am bucurat s-o vedem pe Andreea Marin ca invitat special!

Surpriza a fost mare atunci când Dan Bittman, prezentarul emisiunii Antitalent, a anunțat că invitatul special din prima ediție este nimeni alta decât Andreea Marin.

Frumoasă, elegantă, plină de șarm și pusă pe glume, „zâna” ne-a încântat inclusiv cu un super dans, demonstrând că și-a păstrat forma de invidiat.

Dan Bittman nu a rezistat și, punându-se în genunchi, i-a oferit un inel frumoasei Andreea Marin. Marea surpriză a fost atunci când diva l-a refuzat pe prezentator, motivând că „este deja luată”.

Se anunță un show pe cinste la Antitalent, cu momente speciale, umor și multă ironie!

Seara a continuat Florin Ristei a venit la Chix Factor ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a câștiga strict datorită talentului! Doar că la casting lucrurile nu merg atât de bine precum se aștepta!

Practic, la casting, Florin Ristei a aflat că nu contează doar talentul artistic, ci povestea! Povestea e cea care emoționează și face rating. Și fiindcă nu i s-a găsit nicio poveste, producătorii emisiunii Chix Factor au decis să inventeze totul: „poți să spui că nu ai o mână și cu toate astea cânți la chitară”.

Nu a avut încotro și Florin Ristei s-a urcat pe scena emisiunii Chix Factor, unde a uimit juriul format din Delia, Carla`s Dreams și Ștefan Bănică Jr, care au început să se certe pe rezervările de la Sala Palatului, pentru concertele de Crăciun!

Apoi, Dan Bittman a mărturisit că s-a documentat mai bine despre invitata sa și astfel a aflat că Andreea Marin a fost premiată la Salonul de Invenții de la Geneva, pentru un body special pe care l-a conceput chiar ea!

Și bineînțeles că din asta s-a făcut o parodie de senzație! La Târgul de Inventică de la Geneva a participat și România. Andreea Marin le-a arătat celorlalte țări cum a evoluat țara noastră în ultima perioadă! Am făcut haz de necaz, anunțând că prin anul 2052 o să avem inclusiv apă caldă peste tot în România, la robinet!

Show-ul Antitalent a continuat cu AntiNewsTalent, cel mai tare program de știri din România, unde cetățenii au primit un „mesaj inutil pentru țară: vin alegerile”!

Tot în prima ediție a emisiunii Antitalent am avut parte și de o super parodie despre Insula iubirii!

Practic, ne-am trezit deodată într-un moment crucial la Insula Iubirii. Concurenții află dacă partenerii le-au fost infideli, dar, din păcate, se lasă cu bataie! Chiar și prezentatorul primește o lovitură de picior de la o participantă, iar lucrurile scapă de sub control.

A fost o ceremonie a focului extrem de palpitantă, cu un deznodământ la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Cine ar fi crezut că Insula iubirii se poate termina...ca-n Sparta?!

Apoi, prima ediție a emisiunii Antitalent a continuat cu o super parodie cu și despre Teleshopping, unde am aflat că există leac chiar și pentru cei care nu au voce! Cu microfonul fermecat, toate problemele tale au soluție!

Andreea Marin vrea să devină cântăreață, dar pentru că vocea nu este lucrată, vedeta își cumpără microfonul fermecat, care o ajută să cânte piesele lui Dan Bittman.

Momentul de Teleshopping a fost unul cu adevărat special, iar Andreea Marin a avut inclusiv parte de o surpriză uriașă atunci când a vrut să încerce microfonul și s-a trezit cântând o piesă a celebrei...Carmen de la Sălciua! Și cu asta chiar le-am văzut pe toate!

Cea mai tare emisiune a momentului, Antitalent, ne-a adus nu doar parodii de excepție, ci și exerciții de imaginație. Am făcut Schimb prim-miniștri și am aflat ce a făcut Viorica Dăncilă în Germania!

Pentru o săptămână, Viorica Dăncilă a plecat în Berlin, iar Angela Merkel a venit la București. După o săptămână, cele dpuă s-au întâlnit și au pus „pe tavă” ce schimbări importante au făcut! Angela Merkel a fost oripilată de ceea ce a găsit în România, de la drumurile proaste și până la românul de rând, „care nu arată tocmai bine”.

Degeaba a încercat Angela Merkel să-i transmită un mesaj despre România, căci Viorica Dăncilă nu s-a depărtat de țelurile sale! Ba mai mult, în săptămâna petrecută în Germania, Viorica a eliberat pușcăriașii, a vândut fabricile de mașini și nu numai!

Băieții de la „Noaptea târziu” au făcut apoi senzație cu o super piesă despre mersul la sală, despre lucrat la aparate mai ceva ca Dorian și despre cum e viață „când vrei să fii mare”!

„Chiar dacă praștie/n-am nicio jenă/de când fac bicepși cred că mi-a crescut o venă”, au cântat băieții pricepuți la rime și...parodii!

Prima ediție a emisiunii Antitalent a parodiat și ne-a distrat din plin, iar show-ul a fost unul de cinci stele!

Ne revedem la emisiunea Antitalent duminică, de la ora 21:00, numai la Antena 1!

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent