Antena Căutare

Băieții de la Noaptea Târziu, piesă de senzație de zile mari despre mersul la sală! „De când fac bicepși cred că mi-a crescut o venă”

sBăieții de la „Noaptea târziu” au făcut senzație la emisiunea „Antitalent” cu o super piesă despre mersul la sală, despre lucrat la aparate mai ceva ca Dorian și despre cum e viață „când vrei să fii mare”!

Băieții de la „Noaptea târziu” au făcut senzație la emisiunea „Antitalent” cu o super piesă despre mersul la sală, despre lucrat la aparate mai ceva ca Dorian și despre cum e viață „când vrei să fii mare”!

„Chiar dacă praștie/n-am nicio jenă/de când fac bicepși cred că mi-a crescut o venă”, au cântat băieții pricepuți la rime și...parodii!

Prima ediție a emisiunii „Antitalent” a parodiat și ne-a distrat din plin, iar show-ul a fost unul de cinci stele!

Urmărește clipul video de mai jos din emisiunea „Antitalent” ca să te distrezi copios:

Rocadă de politicieni, la emisiunea Antitalent! Viorica Dăncilă a făcut schimb cu Angela Merkel și a ieșit dezastru! „Am... Hohote de râs și parodii de cinci stele, în prima ediție a emisiunii Antitalent! Andreea Marin a făcut spectacol uriaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x