La Olteni, în Covasna, s-a dat o adevărată bătălie între grătarul secuiesc şi popularul barbeque de peste Ocean. Bucătari din opt ţări au venit în România să-şi pună toată priceperea în preparate care să-i lase pe toţi fără...
Duminica, 19.05.2019, 19:20Românului îi place, fără doar şi poate, să mănânce bine. La Sfântu Gherghe a avut loc primul festival de barbeque din ţară, în care s-au înscris 7 echipe concurente. Citeste mai mult pe Observator.tv!...
Duminica, 10.06.2018, 14:07Nu toate alimentele trebuie coapte direct pe gratar. Multe feluri de mancare pot fi facute in folie de aluminiu.
Marti, 27.09.2011, 00:00Friptura perfecta e aceea care are si o garnitura asemenea. Porumbul dulce-picant si sosul delicat ofera o aroma explziva acestui fel de mancare, ideal la o intalnire cu prietenii, intr-un weekend insorit.
Joi, 28.07.2011, 00:00