Antena Căutare

Articole despre carne de cerb

Observator Special: Delicatesele din magazine sunt, pentru romani, doar niste... ciudatenii

Observator Special: Delicatesele din magazine sunt, pentru romani, doar niste... ciudatenii

Chinezii le rontaie ca pe sticksuri, pentru romani sunt un preparat indraznet! Limbile de rata se vand acum la punga in supermarketurile de la noi. Si fuduliile de rata, micii de strut sau cotletele de cerb sunt, mai nou, la dispozitia romanilor dornici sa incerce gusturi noi. Ca sa nu mai vorbim despre fructele exotice care coloreaza rafturile. Carambola si mangostan sunt doar cateva dintre fructele ale caror nume sunt cam greu de pronuntat.

Miercuri, 13.02.2013, 00:48
Ospatul vanatorului

Ospatul vanatorului

Mod de preparare: Feliati carnea de cerb. Deoarece este mai tare, aceasta trebuie lasata mai mult timp sa se inabuse si sa fiarba: timp de 2 ore. Taiati marunt ardeiul, ceapa si ciupercile. Carnea se va “cali” impreuna cu ceapa si ardeiul, in...

Joi, 08.07.2010, 17:43
x