Cuișoarele sunt adesea folosite în diferitele preparate românești pentru a da o aromă aparte, inconfundabilă. Totuși, puțini sunt cei care știu ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci două cuișoare pe zi! Efectele se văd imediat!
Luni, 01.04.2019, 16:56Apropierea sezonului rece se simte şi în aromele cafelelor! Dacă până acum vanilia era aroma preferată, acum, o dată cu răcirea vremii, din cafenele răzbat mirosuri ce aduc aminte de prăjiturile bunicilor. Scorţişoara şi cuişoarele sunt...
Vineri, 26.10.2018, 16:32Garam Masala este un mix de condimente obtinut din cardamom, chimion, coriandru, dafin, nucsoara, piper, cuisoare, scortisoara - si se foloseste cu precadere in preparatele indiene.
Duminica, 15.05.2011, 00:00Atunci cand ne prinde gripa sau de o alta afectiune pulmonara, luam imediat la antibiotice. De multe ori insa, trecem cu vederea ca antibioticele pot avea si efecte secundare. Din fericire, exista si o alternativa: tratamentul cu extract din plante.
Miercuri, 30.03.2011, 00:00Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...
Sambata, 17.07.2010, 20:30Ingrediente: amigdale de vitel, creveti, mazare, ulei, unt, ceapa, telina, dovlecei, cimbru, rozmarin, cuisoare, nucsoara, toast, supa de vitel, sare, piper Preparare: amigdalele de vitel se fierb, feliile de paine se taie cubulete si se amesteca cu...
Sambata, 10.07.2010, 10:24