Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Dani Oțil, prepară un mic dejun care conține: oua, slanina, ceapa verde.
Vineri, 03.04.2020, 10:58Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Dani Oțil prepară un mic dejun care conține: oua, slanina, ceapa verde.
Vineri, 03.04.2020, 10:41O omleta-gigant a fost preparata la Timisoara din o mie de oua, dupa o reteta pe care bucatarii banateni o respecta cu strictete de peste trei generatii. Gaigana, asa cum se numeste, merge bine cu rachia de prune si e nelipsita de la orice masa. Iar acum ar putea intra si in Cartea Recordurilor.
Sambata, 24.11.2012, 19:51